دسته بندی
استان و شهر

کندگیرکننده‌ها (دیرگیرکننده‌ها)

توجه:

این آگهی منقضی شده است و به همین دلیل اطلاعات تماس آگهی دهنده نمایش داده نمی‌شود.

هشدار پلیس: لطفا پیش از انجام معامله و هر نوع پرداخت وجه، از صحت کالا یا خدمات ارائه شده، به صورت حضوری اطمینان حاصل نمایید.
کندگیرکننده‌ها (دیرگیرکننده‌ها)
2-4-1- تعریف
کندگیرکننده‌ها موادی هستند که با کنترل و ایجاد تأخیر در هیدراسیون اجزاء سیمان، سرعت گیرش را کاهش داده و سبب افزایش مدت زمان گیرش سیمان می‌شوند. این مواد سبب تأخیر در هیدراسیون سیمان بدون تأثیر بر روی خواص مکانیکی طولانی مدت بتن می‌شوند.

2-4-2- مقدمه
مواد افزودنی کندگیرکننده در بتن، عمدتاً جهت جبران تأثیر دمای زیاد و از بین بردن اثرات نامطلوب آن استفاده می‌شوند. از این‌رو بیشترین استفاده این مواد برای بتن‌ریزی در هوای گرم است. همچنین این مواد برای حفظ کارایی بتن در طول مدت بتن‌ریزی و یا برای غلبه بر مشکلاتی که هنگام تأخیر بین مرحله اختلاط و بتن‌ریزی رخ می‌دهد، استفاده می‌شوند. این مواد در جلوگیری از بروز ترک در تیرهای باربر، عرشه پل‌ها یا دال‌ها سودمند هستند. همچنین با حفظ کارایی بتن در فواصل قطع بتن‌ریزی از ایجاد درزهای سرد جلوگیری می‌کنند.
استفاده از کندگیرکننده‌های گیرش در سازه‌های بتنی باعث فراهم کردن شرایط لازم جهت زمان حمل طولانی‌تر، فاصله حمل بیشتر و از بین بردن هزینه‌های جابجایی دستگاه‌های مخلوط‌کن مرکزی می‌شوند. همچنین مدت زمان بیشتری را برای پرداخت سطح در ابتدا و انتهای کار فراهم می‌کنند و به از بین بردن درز سرد در کف‌سازی و در مواقع از کار افتادگی دستگاه‌ها کمک می‌کنند. کندگیرکننده‌ها همچنین برای مقاومت در برابر ترک‌خوردگی ناشی از جمع‌شدگی حاصل تبخیر که در دال‌های افقی احتمال وقوع دارد، مورد استفاده قرار می‌گیرند. از کاربردهای دیگر آنها در بتن‌های پیش‌تنیده می‌باشد که از گیرش بتنی که در تماس با مسلح کننده‌هاست، قبل از لرزاندن بتن جلوگیری می‌کند. در غیر اینصورت احتمال ترک‌خوردگی در ناحیه تماس میلگردها و بتن افزایش می‌یابد. همچنین این افزودنی‌ها شرایط استفاده از عمل‌آوری در دمای بالا را در تولید بتن پیش تنیده بدون تأثیر بر روی مقاومت درازمدت بتن فراهم می‌کند.
کندگیرکننده‌های گیرش به سبب داشتن چنین مزایایی، به عنوان یک ترکیب رایج در صنعت بتن به کار می‌روند.

2-4-3- ترکیب
اصلی‌ترین انواع افزودنی‌های کندگیرکننده عبارتند از:
- دیرگیرکننده‌های غیرآلی (معدنی) نظیر برخی فسفات‌ها، نمک‌های روی، برات‌ها و برخی از کلریدها،
* در عمل صرفاً از فسفات کلسیم استفاده می‌شود.
- دیرگیرکننده‌های آلی نظیر شکرها و مشتقات آن‌ها و اسیدهای مربوطه، گلوکونات‌ها بویژه گلوکونات سدیم،
- اسیدهای لیگنوسولفونیک و نمک‌ها و مشتقات اصلاح شده آن‌ها،
- اسیدهای نفتالین سولفونیک و نمک‌های آن‌ها،
- اسیدهای هیدروکسیلات کربوکسیلیک و مشتقات و نمک‌های آن‌ها،

لازم به ذکر است بسیاری از افزودنی‌های کندگیرکننده خاصیت روان‌کنندگی نیز دارند. در واقع بسیاری از ترکیبات اصلی که در ساخت روان‌کننده‌ها استفاده می‌شوند، در تولید کندگیرکننده نیز استفاده می‌شوند. معمولاً از افزودنی‌های دیرگیرکننده به تنهایی استفاده نمی‌شود و افزودنی‌های روان کننده/ کاهنده آب دیرگیرکننده مورد استفاده قرار می‌گیرد.

2-4-4- مکانیزم عملکرد
مکانیزم‌های کندگیرکنندگی توسط بسیاری از محققین مورد مطالعه قرار گرفته و چندین نظریه برای توضیح این مکانیزم ارائه شده است. نقش ترکیبات کندگیرکننده به روش ساده‌ای بیان می‌شود. این افزودنی‌ها یک لایه فیلم نازک بر روی ذرات سیمانی ایجاد می‌کنند (با واکنش با ترکیبات C3A و C3S موجود در سیمان) و بنابراین منجر به جلوگیری یا کاهش واکنش آنها با آب می‌شوند. ضخامت این لایه نازک تعیین می‌کند که به چه میزان، سرعت هیدراسیون کند شده است. بعد از مدتی، این فیلم از بین می‌رود و هیدراسیون شروع می‌شود. به هرحال، باید توجه داشت که در بعضی موارد هنگامی که مقدار افزودنی از یک حد بحرانی بالاتر می‌رود، هیدراسیون ترکیبات سیمان فراتر از مرحلۀ خاصی نمی‌رود و خمیر سیمان هیچگاه گیرش پیدا نمی‌‌کند. بنابراین، مهم است تا از استفاده بیش از حد از افزودنی کندگیرکننده در بتن اجتناب شود.

2-4-5- عوامل مؤثر بر عملکرد
نوع و مقدار افزودنی و مرحله‌ای که به مخلوط اضافه می‌شود از عوامل تأثیرگذار میزان کندگیرکنندگی است. سایر عوامل تأثیرگذار بر درجۀ کندکنندگی شامل نسبت آب به سیمان، مقدار سیمان، C3A و مقدار قلیایی موجود در سیمان می‌باشد. تأثیر کندگیرکننده در صورتی که اضافه کردن آن به بتن تازه با چند دقیقه تأخیر همراه باشد، افزایش پیدا می‌کند.

2-4-6- اثرات
2-4-6-1- بتن تازه
الف) روانی
افزودنی‌های کندگیرکننده مقدار روانی را برای مدت بیشتری حفظ می‌کنند.

ب) مقدار هوا
در اثر استفاده از این مواد، مقدار هوای بتن افزایش می‌یابد.

ج) افت اسلامپ
همان‌طور که گفته شد اغلب کندگیرکننده‌ها دارای خاصیت روان‌کنندگی و یا کاهندگی آب هستند. لذا در نسبت آب به سیمان ثابت، افزودن آن‌ها اسلامپ اولیه را افزایش می‌دهد، اما نرخ افت اسلامپ را نیز در مقایسه با بتن شاهد بالاتر خواهد برد.



د)آب‌انداختگی
کندگیرکننده‌ها بر روی پتانسیل بتن تازه جهت ته‌نشینی و آب‌انداختگی اثرات متفاوتی دارند. بعضی از این مواد مانند گلوکونات‌ها آب‌انداختگی را افزایش می‌دهند، اما گلوکزها باعث کاهش آب‌انداختگی می‌شوند. لیگنوسولفونات‌ها معمولاً اثر چندانی ندارند.

ه) گیرش
استفاده از افزودنی‌های کندگیرکننده معمولاً باعث تأخیر در گیرش اولیه و نهایی بتن می‌شوند. تأخیر در زمان گیرش به نوع افزودنی و به خصوص به مقدار آن و دمای هوا و دمای بتن بستگی دارد.

و) جمع‌شدگی خمیری
با مصرف کندگیرکننده‌ها افزایش می‌یابد، اما ترک‌خوردگی خمیری را کم می‌کند.

2-4-6-2- بتن سخت شده
الف) مقاومت
به علت عمل کندگیرکنندگی، مقاومت یک روزۀ بتن کاهش می‌یابد. به هرحال، اثر این مواد در مقاومت درازمدت ناچیز است.

ب) جمع‌شدگی حرارتی
با مصرف کندگیرکننده‌ها کم می‌شود.


ج) جمع شدگی و خزش
نرخ جمع‌شدگی ناشی از خشک شدن و خزش بتن با استفاده از کندگیرکننده‌ها ممکن است افزایش پیدا کند، ولی مقادیر آن در درازمدت افزایش پیدا نمی‌کند.

2-4-7- توصیه‌های مصرف
• آزمایش‌‌های کنترل باید بر روی افزودنی‌های مایع انجام شود تا انطباق مواد با الزامات تأیید گردد. آزمایش‌های شناسایی شامل مقدار کلراید و مقدار مواد جامد، pH و طیف سنجی مادون قرمز می‌باشد.
• هنگام استفاده از این مواد، باید عمل‌آوری و محافظت، به علت پتانسیل زیاد ترک‌خوردگی ناشی از جمع‌شدگی بتن و آب انداختن صورت گیرد.
• در مواردی که احتمال ترک خوردگی ناشی از تبخیر و نشست خمیری در اثر بار مرده در طول بتن‌ریزی وجود دارد استفاده از این مواد توصیه نمی‌گردد.
• در انبار کردن مواد کندگیرکننده آلی باید به دما و تابش آفتاب توجه داشت زیرا می‌تواند زودتر از مواد غیرآلی فاسد شود.
• درصورتی که تبخیر از سطح بتن زیاد باشد و از مواد کندگیرکننده در بتن استفاده شود ممکن است احتمال ترک‌خوردگی بیشتر شود.
• در هوای گرم بویژه برای حمل طولانی بهتر است از مواد کندگیرکننده استفاده نمود. این مواد می‌توانند افت اسلامپ را کاهش دهند که از نظر اجرایی اهمیت زیادی دارد.
• افزایش زمان گیرش به میزان بیش از 4 ساعت توصیه نمی‌شود. امروزه افزودنی‌های خاصی به بازار عرضه شده‌اند که زمان گیرش را بیش از 24 ساعت به تأخیر می‌اندازد اما این مواد با مشخصات استاندارد موجود تطابق ندارند.
• در بتن‌های حجیم مواد کندگیرکننده می‌توانند بدلیل کاهش سرعت هیدراسیون در ساعات اولیه، سرعت گرمازایی را کاهش دهند.
• در زمانی که مشکل ایجاد درز سرد بین لایه های بتن ریزی وجود دارد یکی از روش های رفع مشکل، افزایش زمان گیرش می‌باشد که با مصرف مواد دیرگیر حاصل می‌شود.
• کندگیری حاصله از مواد کندگیرکننده استاندارد، معمولاً مقاومت‌های بتن را پس از چند روز کاهش نمی‌دهد و گاه مقاومت های درازمدت ممکن است افزایش یابد و معمولاً به افزایش دوام نیز کمک می‌کند.
• با توجه به میزان کندگیری لازم، طرح مخلوط بتن و مقدار افزودنی کندگیرکننده باید مشخص شود. به هرحال مقدار مصرف باید در محدوده توصیه شده توسط تولید کننده باشد.
• مصرف بیش از حد کندگیرکننده ممکن است اخلال جدی در گیرش بوجود آورد که به آب انداختن و روان‌شدگی بتن می‌انجامد و ممکن است بتن را عملاً غیرقابل مصرف نماید.
مواد مهندسی ایمن بتن (M.l.C CO.):
http://www.micgrouh.com
ما را شبکه های اجتماعی دنبال کنید
تلگرام : https://t.me/MICGROUH
اینستاگرام : https://instagram.com/_u/micgrouh?r=sun1
لینکدین : https://www.linkedin.com/in/mic-grouh-3243ab80
اشتراک گذاری:
تصویر کاربر
سایر آگهی های گروه مواد شیمیایی
۱۴۰۳/۰۸/۲۴

آسپارتام، آسه سولفام و سوکرالوز چینی

قابل توجه نوشابه سازیها و شربت سازیها و مربا سازیها و صنایع غذایی مشابه شرکت نوش البرز وارد کننده انواع شیرین کننده های صنایع غذایی آسپارتام 200 برابر شیرین تر از شکر آسه سولفام 200 برابر شیرین تر از شکر سوکرالوز 600 برابر شیرین تر از شکر و دیگر شیرین کننده های صنایع غذایی http://www.vitasweet.ir/ 0
مهندس امامي استان تهران
۱۴۰۳/۰۸/۲۴

کلیه مواد اولیه مورد نیاز صنایع غذایی

کلیه مواد اولیه مورد نیاز صنایع غذایی با انواع سورس های اروپایی و چینی قابل توجه تولید کنندگان مواد غذایی، قنادی ها و کافی شاپ ها کلیه مواد اولیه مورد نیاز صنایع غذایی با انواع سورس های اروپایی و چینی با کیفیت بالا و قیمت مناسب و در اسرع وقت آماده ارائه می باشد. اسید سیتریک، کاکائو، سی ام سی، وانیل
مهندس امامي استان تهران
special
۱۴۰۳/۰۸/۲۴

وارد کننده مواد اولیه کامپوزیت، فایبرگلاس، سیلیکون

در جهان صنعتی امروز اگر بخواهید جایگزین مطمئن و مناسب برای تجهیزات ساخت و تولید قطعات فایبرگلاس و کامپوزیت و سیلیکون بیابید کلیه آنها را می توانید در شیمی افسون تهیه فرمائید. این شرکت جهت تکمیل مواد اولیه موفق به اخذ نمایندگی شرکت های ذیل گردیده است. فروش الیاف سینا حصیری کد 400 و 600 گرمی و سوزنی ک
شیمی افسون استان تهران
special
۱۴۰۳/۰۸/۲۴

فروش فایبرگلاس-سیلیکون قالب گیری

واردکننده مواد اولیه فایبرگلاس و کامپوزیت سیلیکون هایی هستند دو جزئی که با اضافه شدن جزء دوم و در مجاورت رطوبت هوا فعال شده، تشکیل پلیمری انعطاف پذیر می دهد که امکان قالب گیری از سطوحی با اشکال هندسی پیچیده را فراهم می سازد. کاربردها تکثیر قطعات، ساخت پروتز، نمای ساختمان، مجسمه سازی، نمونه سازی سریع
شیمی افسون استان تهران
special
۱۴۰۳/۰۸/۲۴

مواد اولیه فایبرگلاس

شرکت شیمی افسون با بیش از سالها تجربه در صنعت کامپوزیت فایبرگلاس فعالیت لازمه را دارد فروش الیاف سینا حصیری کد 400 و 600 گرمی و سوزنی کد 450 و 300 و 225 گرمی پودری و روغنی و الیاف کربن نماینده انحصاری الیاف خرد شده کربن و شیشه از شرکت camelson الیاف کرومت و شیشه sphertex آلمان و سیلیکونهای قالب
حمید بهرام نژاد استان تهران
۱۴۰۳/۰۸/۲۴

واردات و فروش مواد اولیه شیمیایی

فروش گلیسیرین دارویی، آرایشی و بهداشتی و خوراکی Glycerine فروش مونو پروپیلن گلیکول کره MPG فروش اسید استئاریک 1801 مالزی Stearic Acid فروش اسید استئاریک 1802 مالزی Stearic Acid فروش اسید استئاریک 1843 هند Stearic Acid فروش اسید استئاریک 1838 هند Stearic Acid فروش اسید استئاریک 1810 مالزی Stearic Aci
شرکت نوین سپهر سانیار استان اصفهان
۱۴۰۳/۰۸/۲۴

خرید و فروش سوربیتول

خرید و فروش سوربیتول در شرکت نوین سپهر سانیار واردکننده مواد اولیه شیمیایی صنایع شوینده، آرایشی و بهداشتی، رنگ و رزین، غذایی و دارویی از جمله وارد کننده سوربیتول مایع. برای اطلاع از قیمت سوربیتول فودگرید و سوربیتول بهداشتی و دارویی و سوربیتول فارماگرید و کاربرد این محصول با واحد فروش شرکت نوین سپهر
شرکت نوین سپهر سانیار استان اصفهان
۱۴۰۳/۰۸/۲۴

فروش اسید استئاریک - خرید اسید استئاریک

فروش اسید استئاریک کاسمتیک گرید و فروش اسید استئاریک رابر گرید در شرکت نوین سپهر سانیار وارد کننده مواد اولیه شیمیایی صنایع دارویی، شوینده، آرایشی و بهداشتی، غذایی، رنگ و رزین از جمله واردکننده اسید استئاریک برای اطلاع از قیمت اسید استئاریک کاسمتیک گرید و قیمت اسید استئاریک رابر گرید و فروش اسید است
شرکت نوین سپهر سانیار استان اصفهان
۱۴۰۳/۰۸/۲۴

خرید و فروش فنول (فنل)

خرید و فروش فنول (فنل) در شرکت نوین سپهر سانیار واردکننده مواد اولیه شیمیایی صنایع آرایشی و بهداشتی ، رنگ و رزین، غذایی، دارویی و شوینده ازجمله واردکننده فنول (فنل). جهت اطلاع از قیمت فنول (فنل) و کاربرد و آنالیز این محصول با بخش بازرگانی شرکت نوین سپهر سانیار تماس بگیرید. فنول (فنل) در بشکه های 225
شرکت نوین سپهر سانیار استان اصفهان
۱۴۰۳/۰۸/۲۴

خریدوفروش بوتیل گلیکول - قیمت بوتیل گلیکول

خرید و فروش بوتیل گلیکول، قیمت بوتیل گلیکول در شرکت نوین سپهر سانیار واردکننده مواد اولیه شیمیایی صنایع دارویی، غذایی، آرایشی و بهداشتی، شوینده، رنگ و رزین. جهت اطلاع از قیمت بوتیل گلیکول (گلایکول)، کاربرد و خرید و فروش بوتیل گلیکول (گلایکول) با بخش بازرگانی شرکت نوین سپهر سانیار تماس بگیرید. بوتیل
شرکت نوین سپهر سانیار استان اصفهان
۱۴۰۳/۰۸/۲۴

خرید و فروش نونیل فنول (فنل) اتوکسیله 6مول

خرید و فروش نونیل فنول (فنل) اتوکسیله 6 مول در شرکت نوین سپهر سانیار واردکننده مواد اولیه شیمیایی صنایع آرایشی و بهداشتی، رنگ و رزین، غذایی، دارویی و شوینده. جهت اطلاع از قیمت نونیل فنول (فنل) اتوکسیله 6مول و کاربرد و فروش این محصول با بخش فروش شرکت نوین سپهر سانیار تماس بگیرید. نونیل فنول (فنل) ا
شرکت نوین سپهر سانیار استان اصفهان
۱۴۰۳/۰۸/۲۴

خرید و فروش لوریل الکل اتوکسیله 2مول

خرید و فروش لوریل الکل اتوکسیله 2مول در شرکت نوین سپهر سانیار واردکننده مواد اولیه شیمیایی صنایع آرایشی و بهداشتی ، رنگ و رزین، غذایی، دارویی و شوینده. لوریل الکل اتوکسیله 2مول در بشکه های 180 کیلویی محصول پتروشیمی شازند در انبار شورآباد تهران موجود است. جهت اطلاع از قیمت لوریل الکل اتوکسیله 2 مول و
شرکت نوین سپهر سانیار استان اصفهان
۱۴۰۳/۰۸/۲۴

طراحی و ساخت انواع قطعات فایبرگلاس (افسون فایبر)

افسون فایبر طراحی و ساخت انواع قطعات فایبرگلاس مدلسازی و قالبسازی و تولید قطعات صنعتی، خودرویی و ساختمان طبق سفارش اجرای ایزولاسیون وان های اسیدی، قلیایی، آب شیرین و شور قالبهای کاربندی و یزدی بندی ساختمان
شیمی افسون استان تهران
۱۴۰۳/۰۸/۲۳

مستربچ‌های پایدارکننده نور uv

مواد آنتی یووی که با نام‌های جاذب نور uv )فرابنفش) و یا پایدارکننده نور فرابنفش نیز شناخته می‌شوند، یکی از پرکاربردترین افزودنی‌های پلیمری می‌باشند که در تولید محصولات تزریقی و اکستروژن پلی الفین‌ها از جمله PP و PE شامل فیلم‌های نازک، فیلم‌های معمولی و ضخیم، فیلم‌های کشاورزی، گونی، جامبو، شیت‌های پل
آریا پلیمر پیشگام استان اصفهان
۱۴۰۳/۰۸/۲۳

مستربچ کمک فرآیند

مستربچ‌های کمک ‌فرایند پلیمر (Polymer Processing Aids(PPA))، به طور ویژه برای افزایش قابلیت اکستروژن پلاستیک‌ها (فیلم‌های پلی‌اتیلن، لوله‌ها، تیوب‌ها و ...) طراحی شده و باعث بهبود تولید و/ یا کیفیت می‌شوند. این مستربچ‌ها بر پایه فلوئوروالاستومرها هستند و به طور گسترده برای بهبود فرایندپذیری پلیمر در
آریا پلیمر پیشگام استان اصفهان
۱۴۰۳/۰۸/۲۳

مستربچ آنتی استاتیک

مستربچ آنتی استایک (ضد الکتریسیته ساکن) باعث جلوگیری از تجمع الکتریسیته ساکن، بهبود خاصیت چاپ پذیری ، عدم جذب گرد و غبار و دوده در محصولات پلاستیکی می‌شوند. مواد پلاستیکی عایق‌های خوبی هستند و به این دلیل می‌توانند از تجمع بارهای استاتیک زیاد، جلوگیری کنند. الکتریسیته ساکن با عبور فیلم روی رول‌کننده
آریا پلیمر پیشگام استان اصفهان
۱۴۰۳/۰۸/۲۳

مستربچ آنتی اکسیدانت

مواد آنتی اکسیدانت، یکی از مهم‌ترین افزودنی‌های صنعت پلاستیک هستند که در فرایندهای تولیدی استفاده می‌شوند. پلاستیک‌ها معمولاً تحت تأثیر نور، اکسیژن و حرارت به سرعت دچار پیرشدگی می‌شوند که منجر به تغییرات زیر می‌شود؛ افت استحکام، سفتی، و انعطاف پذیری، تغییر رنگ، خراشیده شدن و کاهش شفافیت. افزودنی‌های
آریا پلیمر پیشگام استان اصفهان
۱۴۰۳/۰۸/۲۳

مستربچ شفاف و براق کننده

مستربچ ‌های روشن‌کننده نوری، که با نام‌های مواد سفیدکننده (optical brightener) پلیمر، مستربچ سفید کننده و عوامل سفید کننده فلورسنت هم نامیده می‌شوند، از طریق یک مکانیسم فلئورسنتی کار می‌کنند که نور را در طیف uv جذب و در ناحیه آبی طیف مرئی منتشر می‌کنند که باعث ظاهری روشن‌تر و تازه‌تر می‌شود. این مست
آریا پلیمر پیشگام استان اصفهان
۱۴۰۳/۰۸/۲۳

مستربچ آنتی بلاک

مستربچ آنتی بلاک ، برای کاهش اصطکاک روی خود یا بخش‌هایی از تجهیزات تبدیل استفاده می‌شوند. سطوح پلیمری اغلب اصطکاک بالایی نشان می‌دهند که منجر به بروزمشکلاتی درطی مراحل تولید و استفاده در فرایندهای پیچاندن رول فیلم‌ها، تولید کیسه، عملیات بسته‌بندی، رهایش قالب می‌شود. استفاده از مستربچ اسلیپ باعث ص
آریا پلیمر پیشگام استان اصفهان
۱۴۰۳/۰۸/۲۳

مستربچ لیز کننده نایلون و نایلکس

مستربچ لیزکننده که با نام‌های لیز کننده و یا مستربچ اسلیپ (Slip) نیز شناخته می‌شوند، برای کاهش مقاومت فیلم به لیزخوردن روی خود یا بخش‌هایی از تجهیزات تبدیل استفاده می‌شوند. سطوح پلیمری اغلب اصطکاک بالایی نشان می‌دهند که منجر به بروزمشکلاتی درطی مراحل تولید و استفاده در فرایندهای پیچاندن رول فیلم‌ها
آریا پلیمر پیشگام استان اصفهان
۱۴۰۳/۰۸/۲۳

مستربچ لیز کننده سلفون

مستربچ لیزکننده که با نام‌های لیز کننده و یا مستربچ اسلیپ (Slip) نیز شناخته می‌شوند، برای کاهش مقاومت فیلم به لیزخوردن روی خود یا بخش‌هایی از تجهیزات تبدیل استفاده می‌شوند. سطوح پلیمری اغلب اصطکاک بالایی نشان می‌دهند که منجر به بروزمشکلاتی درطی مراحل تولید و استفاده در فرایندهای پیچاندن رول فیلم‌ها
آریا پلیمر پیشگام استان اصفهان
۱۴۰۳/۰۸/۲۳

مستربچ‌های پایدارکننده نور uv

مواد آنتی یووی که با نام‌های جاذب نور uv )فرابنفش) و یا پایدارکننده نور فرابنفش نیز شناخته می‌شوند، یکی از پرکاربردترین افزودنی‌های پلیمری می‌باشند که در تولید محصولات تزریقی و اکستروژن پلی الفین‌ها از جمله PP و PE شامل فیلم‌های نازک، فیلم‌های معمولی و ضخیم، فیلم‌های کشاورزی، گونی، جامبو، شیت‌های پل
آریا پلیمر پیشگام استان اصفهان
۱۴۰۳/۰۸/۲۲

مواد اولیه معدنی.

شرکت معدنگوهران تولید کننده مواد معدنی کائولن، فلدسپات، سیلیس، میکروسیلیس، کوارتز، پرلیت، بالکلی، رس صنعتی آهک هیدراته، ساینده ها، سنباده، گارنت، سیلیکون کارباید، آلومینا (اکسید آلومینیم) بوکسیت، نسوز، خاک نسوز، جرم نسوز، بتن نسوز، آجر نسوز ،خاک ارت و پودر چاه ارتینگ ، بنتونیت ، زئولیت ، خاک رنگ
ش.معدنگوهران استان اصفهان
۱۴۰۳/۰۸/۲۲

اطلاعات معادن

شرکت معدنگوهران تولید کننده مواد معدنی کائولن، فلدسپات، سیلیس، میکروسیلیس، کوارتز، پرلیت، بالکلی، رس صنعتی آهک هیدراته، ساینده ها، سنباده، گارنت، سیلیکون کارباید، آلومینا (اکسید آلومینیم) بوکسیت، بالکلی، فروسیلیس، بنتونیت، اخرا، خاک رنگبر، نسوز، خاک نسوز، جرم نسوز، بتن نسوز، آجر نسوز –خاک ارت و
ش.معدنگوهران استان اصفهان
۱۴۰۳/۰۸/۲۲

تولید کننده بنتونیت

شرکت معدنگوهران تولید کننده انواع بنتونیت این شرکت امکان تولید بنتونیت سدیمی و کلسیمی با مش 325 و بالاتر را دارد. بنتونیت جذبی و بنتونیت یلددار برای مصرف متالورژی و حفاری. انواع بنتونیت برای : کشاورزی –دام و طیور، حفاری نفت و ژئوتکنیک –متالورژی و ریخته گری –بتن ناتراوا، جلوگیری
ش.معدنگوهران استان اصفهان