دسته بندی
استان و شهر

نمایندگی انحصاری فروش انکودرهای Roundss در ایران

توجه:

این آگهی منقضی شده است و به همین دلیل اطلاعات تماس آگهی دهنده نمایش داده نمی‌شود.

هشدار پلیس: لطفا پیش از انجام معامله و هر نوع پرداخت وجه، از صحت کالا یا خدمات ارائه شده، به صورت حضوری اطمینان حاصل نمایید.
اینکودر دستگاهی است الکترونیکی که اطلاعات دریافتی را به صورت کد ( رمز ) ارسال می نماید و در پایانه این اطلاعات توسط دستگاه دیگری به نام دیکودر رمزگشائی و بنا به نیاز پردازش می گردد . در بسیاری از دستگاههای اندازه گیری برای ارسال اطلاعات از اینکودر استفاده می شود که این دستگاه نیز توسط سازندگان آن اینکودر نامیده می شود .
اینکودر ( ENCODER ) وسیله ای برای اندازه گیری میزان جابجائی از نقطه ای به نقطه دیگر است . این وسیله به اشکال و با میزان دقتهای متفاوتی ساخته می شود . اندازه گیری این جابجائی می تواند حول یک محور به صورت دوران یا اندازه گیری مسیر در طول ، عرض ، ارتفاع و یا تلفیقی از حالات ذکر شده باشد .
اینکودرها از طریق یک وسیله مدرج شده متناسب با نوع حرکت ، که انواع آن توضیح داده می شود و دو سنسور A و B ، دو سیگنال تولید می کنند . این سیگنالها به نام سیگنال سنسور A و سیگنال سنسور B نامیده می شوند و با ثابت بودن وسیله مدرج شده و حرکت سنسورها و یا ثابت بودن سنسورها و حرکت وسیله مدرج شده تولید می شوند . هرچه تعداد سیگنالهای تولید شده در یک فاصله ثابت بیشتر باشد واحد اندازه گیری کوچکتر و در نتیجه دقت اندازه گیری بیشتر می شود .
این سیگنالها به دو شکل آنالوگ و یا دیجیتال تولید می شوند و همانگونه که در شکل 2 مشخص است ( به استثناء سیستم پرچمی FLAG ، اگر مدت زمان یک سیگنال را تا سیگنال بعدی در یک حرکت با سرعت ثابت و تقسیمات 360 درجه در نظر بگیریم ، 180 درجه سطح پائین ( صفر منطقی ) و 180 درجه سطح بالا ( یک منطقی ) می باشند . حال اگر دو سیگنال A و B را با هم مقایسه کنیم شاهد این تقسیمات به چهار منطقه 90 درجه ای خواهیم بود که اختلاف 90 درجه ای این دو سیگنال در هم سطح شدن و پردازش آن می تواند منتهی به تشخیص جهت حرکت شود .

به این ترتیب که اگر سیگنال A اول یک منطقی شود و با اختلاف 90 درجه سیگنال B در سطح یک منطقی قرار گیرد جهت حرکت به یک سو و در صورتی که سیگنال B اول یک منطقی شود و با اختلاف 90 درجه سیگنال A در سطح یک منطقی قرار گیرد ، جهت حرکت مخالف جهت اول تشخیص داده می شود . اینکودرها سیگنال سومی به نام Z دارند که این سیگنال را مرجع ( REFRENC ) می نامند .
اینکودرها بنا به نیاز مصرف برای تولید تعداد سیگنالهای مختلف ساخته می شوند که می توان به انواع یک سیگنال ، 2 سیگنال ، 3 سیگنال و 6 سیگنال اشاره کرد .
نوع 6 سیگنال آن تشکیل شده از سیگنالهای A و B و Z است که قبلاً به آنها اشاره شد . سه سیگنال بعدی سیگنالهای " Aو " Bو " Z هستند که این سیگنالها دقیقاً مخالف سیگنالهای A و B و Z عمل می کنند . به این ترتیب که وقتی سیگنال Aدر سطح منتفی یک قرار دارد سیگنال " Aدر سطح منطقی صفر قرار می گیرد . عملکرد سیگنالهای " Bو " Zنیز همانند سیگنال " Aاست .
رایج ترین نوع اینکودرها که برای اندازه گیری میزان جابجائی در سطح مورد استفاده قرار می گیرد ، سخت افزار ماوس ( mouse ) است که روی اکثر میزها در کنار کامپیوترها دیده می شود برای لمس کردن نحوه عملکرد اینکودرها شما می توانید با بازکردن قاب این دستگاه شاهد دو صفحه مدرج دوار ، دو سنسور نوری و مدار الکترونیکی باشید . با حرکت دادن ماوس در سطح ، گوی زیرین به حرکت درآمده و باعث حرکت صفحه مدرج در میان سنسورها می گردد به همین طریق سیگنالهای A و B تولید می شوند . پردازش این سیگنالها میزان جابجائی حول محور X و Y را تعیین می کند .

سنسورها :

سنسورها انواع گوناگونی دارند که کاربرد هر کدام متفاوت است . از انواع آن می توان سنسورهای تماسی ( سوئیچ های مکانیکی ) غیر تماسی آهنربائی ( MAGNETIC ) و نوری ( OPTICAL ) را نام برد .

سوئیچ های مکانیکی :

سوئیچ های مکانیکی با تماس فعال و یا غیر فعال می شوند مانند سوئیچهائی که در سیستم مدار ایمنی آسانسور و یا شناسائی مورد استفاده قرار می گیرد .

آهنربائی ( MAGNETIC )

سنسور آهنربائی به میدان مغناطیسی حساس است مانند سنسورهائی که برای شناسائی طبقات مورد استفاده قرار می گیرد .

سنسور نوری

این نوع سنسورها از یک فتودیود و یک فتوترانزیستور تشکیل شده اند که اصطلاحاً به فتودیود فرستنده و به فتوترانزیستور گیرنده می گویند این سنسور با عبور از روی وسیله مدرج و قطع و وصل شدن ارتباط بین گیرنده و فرستنده سیگنال تولید می کند .
شرکت طراحی و توسعه تجهیزات الکترونیک آسیم که به اختصار آسیم الکترونیک گفته می شود، در زمینه فروش و تولید محصولات الکترونیکی اندازه گیری و سامانه های داده برداری و کنترل کننده فعالیت می کند. همچنین نمایندگی چندیدن شرکت خارجی در زمینه های مختلف را دارا می باشد که محصولات این کمپانی ها را نیز در بازار ایران عرضه می کند.

شرکت آسیم الکترونیک با هدف کم کردن وابستکی کشور به صنعت کشورهای اروپایی و آسیایی در سال 93 شروع به فعالیت نمود و در مدت کوتاه توانست زمینه های فراوانی برای بخش صنعت کشور در جهت خودکفایی ایجاد نماید.

شرکت آسیم الکترونیک در تاریخ 1393/07/11 فعالیت خود را در زمینه توسعه و ارائه خدمات در رسته صنعت و الکترونیک به طور رسمی آغاز نمود. الکترونیک یکی از پایه های علم و صنعت می باشد که در میان تولید کنندگان دستگاهای صنعتی و همچنین برای شرکت ها و موسسات کوچک و حتی خانگی مورد استفاده می باشد . متاسفانه با پیشرفت روز افزون و نفوذ بیشتر الکترونیک در مباحث مختلف از جمله صنعت شاهد آن هستیم که این خدمات نه تنها بصورت اصولی و به روز ارایه نمی شوند، بلکه برای خدمات با کیفیت پایین هزینه ها تعرفه های گذافی نیز اخذ می شود .شرکت آسیم با هدف ارائه خدمات مناسب در زمینه های مختلف به صنعت کشور وارد عرصه شد و تمام تلاش خود را در ارایه خدمات به روز با کیفیت مناسب و قیمت توجیه پذیر به کار گرفت.
خدمات آسیم الکترونیک
• طراحی توسعه و تولید دستگاهای اندازه گیری
• خدمات تعمیر و تامین قطعات موتور های دیزل، ژنراتور ها و کمپرسور ها
• مشاوره و طراحی و اجرای وب سایت های شرکتی، سازمانی و شبکه های بزرگ و کوچک

علاوه بر فعالیت های بخش تولید و ساخت دستگاه ها، نرم افزارها، و خدمات مختلف که در بخش مربوطه ذکر شده است.

آسیم الکترونیک توجه خاصی به تامین نیاز های محصولات غیر ایرانی تولید کنندگان داخلی دارد.

از این جهت این شرکت همواره در تلاش بوده تا با تامین قطعات با کیفیت و قیمتی معقول بتواند گامی مثبت در جهت ثبات بازار بردارد.

این محصولات و نمایندگی ها در آینده کامل تر و به روز رسانی خواهد شد.
اشتراک گذاری:
تصویر کاربر

نتایج جستجوی صنعت

۱۳۹۵/۰۹/۰۵

نماینده فروش سانترنو ایتالیا

شرکت مهندسی تکرونیک نماینده فروش شرکت سانترنو در زمینه فروش و خدمات پس از فروش درایو و سافت استارتر های صنعتی ، موتور ، هم اکنون درزمینه واردات ، فروش وخدمات پس از فروش
لیان تکرونیک استان تهران
۱۳۹۵/۰۹/۰۴

فروش کارخانه فلزی در نظرآباد- شهرک صنعتی سپهر نظرآ

جهت خرید و فروش ملک در نظرآباد با ما در ارتباط باشید. کد ملک:F337 فروش کارخانه با مجوز فلزی در زمینی به مساحت 2250 متر و دارای سوله صنعتی 840 متری با ارتفاع تاج 8 متر
مشاورین صنعتی آشیان گستر استان البرز
۱۳۹۵/۰۹/۰۴

واردات و فروش مته الماس ، فرزانگشتی الماس و ......

«بسمه تعالی» صنعت پرداز نوین "کیفیت شعار ما نیست، اعتبار ماست" قابل توجه مشتریان عزیز : "ارسال رایگان به سراسر کشور برای سفارشات بیشتر از 300 هزار تومان" احتراما به
صنعت پرداز نوین استان تهران
۱۳۹۵/۰۹/۰۱

تجهیزات شبکه دیتاشین - قفل دیجیتالی رک

قائم الکترونیک ارائه دهنده تجهیزات شبکه دیتاشین-قفل دیجیتالی رک • نوآوری جدید و منحصربه‌فرد در صنعت قفل‌های رک • قفل مستقل، یکپارچه و هوشمند با قابلیت نصب آسان و
ghaem ghaem استان تهران
۱۳۹۵/۰۹/۰۱

گروه فنی و مهندسی جهانمرد (جهان صنعت)

تعمیر انواع لیفتراک و کمپرسور اسکروو امداد لیفتراک و کمپرسور در محل مشتری برگزاری سرویسهای دوره ایی منظم عقد قرارداد تعمیر و نگهداری(نت)PM&EM لوازم یدکی
مهندس جهانمرد استان اصفهان
۱۳۹۵/۰۹/۰۱

گروه فنی و مهندسی جهانمرد(جهان صنعت)

خدمات فنی.قطعات یدکی و مصرفی انواع لیفتراک.جک پالت و
حمیدرضا جهانمرد استان اصفهان
۱۳۹۵/۰۸/۲۸

مجموعه محصولات مهرخواه صنعت

شرکت تعاونی مهرخواه صنعت یکی از بزرگترین تولید کنندگان مجموعه محصولات طیور در ایران با قابلیت ارسال زمینی و هوایی به سراسر کشور لیست محصولات ما از قبیل: -1 فروش جوجه
مهرخواه صنعت مهرخواه استان تهران
۱۳۹۵/۰۸/۲۸

فروش عمده تخم بلدرچین

شرکت تعاونی مهرخواه صنعت یکی از بزرگترین تولید کنندگان مجموعه محصولات طیور در ایران با قابلیت ارسال زمینی و هوایی به سراسر
مهرخواه صنعت مهرخواه استان تهران
۱۳۹۵/۰۸/۲۸

فروش جوجه مرغ و اردک محلی در تمامی سنین

شرکت تعاونی مهرخواه صنعت یکی از بزرگترین تولید کنندگان مجموعه محصولات طیور در ایران با قابلیت ارسال زمینی و هوایی به سراسر
مهرخواه صنعت مهرخواه استان تهران
۱۳۹۵/۰۸/۲۸

چوب پلاستیک

چوب پلاست مناسب جهت محوطه سازی و مبلمان شهری پلی وود ایده آل برای دکوراسیون داخلی و خارجی چوب پلاستیک در زیبا سازی و نمای ساختمان پلی وود در کفپوش و آلاچیق چوب پلاست
محمدمهدی یگانه استان تهران
۱۳۹۵/۰۸/۲۶

تجهیزات ابزار دقیق instrument

شرکت مانا صنعت به واسطه بیش از 15 سال سابقه فعالیت گسترده در اجرا و مشارکت در پروژه های EPC در بخشهای صنعتی از قبیل نفت، گاز، پتروشیمی، عمرانی و همچنین پروژه های
manasanat manasanat استان تهران
۱۳۹۵/۰۸/۲۶

چوب پلاستیک

تولید پروفیل های چوب پلاستیک. طراحی و اجرای دکوراسیون خارجی و داخلی، نمای ساختمان، روف گاردن، طرح های بی نظیر آلاچیق، پرگولا، فلاور باکس و ... پروفیل هایی مناسب کفپوش
محمدمهدی یگانه استان تهران
۱۳۹۵/۰۸/۲۵

فروش تخم بلدرچین

شرکت تعاونی مهرخواه صنعت یکی از بزرگترین تولید کنندگان مجموعه محصولات طیور در ایران ومشاورشما جهت
مهرخواه تعاونی استان خوزستان
۱۳۹۵/۰۸/۲۵

فروش بهترین نژادهای بوقلمون گوشتی

شرکت تعاونی مهرخواه صنعت یکی از بزرگترین تولید کنندگان مجموعه محصولات طیور در ایران با قابلیت ارسال زمینی
مهرخواه صنعت استان خوزستان
۱۳۹۵/۰۸/۲۵

قیچی آرایشگاه

قیچی آرایشگاه یک قیچی با کیفیت و قیمت مناسب و خوش دست قیچی میس با قابلیت خود تیز کن و همچنین به همراه دو پیچ یدک در جعبه این قیچی اولین قیچی در ایران با خدمات پس
مهدی تیر چرخ استان تهران
۱۳۹۵/۰۸/۲۴

مجله سایا

مجله حفاظتی و امنیتی سایا ، با هدف ایجاد سهولت و سرعت در دسترسی به اطلاعات جامع مربوط به صنعت ایمنی و حفاظت و معرفی صاحبان مشاغل مرتبط با آن، را ه اندازی گردیده است.
رضا احمدی استان اصفهان
۱۳۹۵/۰۸/۲۴

صندلی کوتاهی sn- 3717 کودک

SN-3717 صندلی آرایشگاهی کودک باقابلیت تنظیم ارتفاع بالاوپایین/امنیت تعادل کودک/ دوموتوره شارژی/ موزیکال/ فلش خور/رقص نور/درمدلهایی مختلف بارنگ هایی متفاوت/قابلیت استفاده
آریا صنعت نواز استان تهران
۱۳۹۵/۰۸/۲۳

کفش ایمنی

بزرگترین تولیدی ایمنی کفش در ایران کفش ایمن کار شرکت تولیدی کفش ایمنی ایمن کار کارگاه تولیدیصنعتی ایمن کار بزرگترین تولید کننده کفش ایمنی در ایران مفتخر است با
بهروز غفاری استان تهران
۱۳۹۵/۰۸/۲۳

کلاه ایمنی

بزرگترین تولیدی ایمنی کفش در ایران کفش ایمن کار شرکت تولیدی کفش ایمنی ایمن کار کارگاه تولیدیصنعتی ایمن کار بزرگترین تولید کننده کفش ایمنی در ایران مفتخر است با
بهروز غفاری استان تهران
۱۳۹۵/۰۸/۲۳

دستکش ایمنی

بزرگترین تولیدی ایمنی کفش در ایران کفش ایمن کار شرکت تولیدی کفش ایمنی ایمن کار کارگاه تولیدیصنعتی ایمن کار بزرگترین تولید کننده کفش ایمنی در ایران مفتخر است با
بهروز غفاری استان تهران
۱۳۹۵/۰۸/۲۳

کفش ایمنی

بزرگترین تولیدی ایمنی کفش در ایران کفش ایمن کار شرکت تولیدی کفش ایمنی ایمن کار کارگاه تولیدیصنعتی ایمن کار بزرگترین تولید کننده کفش ایمنی در ایران مفتخر است با
بهروز غفاری استان تهران
۱۳۹۵/۰۸/۲۳

کفش ایمنی

بزرگترین تولیدی ایمنی کفش در ایران کفش ایمن کار شرکت تولیدی کفش ایمنی ایمن کار کارگاه تولیدیصنعتی ایمن کار بزرگترین تولید کننده کفش ایمنی در ایران مفتخر است با
بهروز غفاری استان تهران
۱۳۹۵/۰۸/۲۳

قفسه های اداری

شرکت بهسازکاران صنعت تندیس تولید کننده انواع قفسه های بایگانی ریلی میکانیکی و برقی ، انواع زونکنهای اداری ، قفسه های انبارداری و سوپرمارکتی با پرسنلی جوان و مجرب در امر
شرکت تندیس استان تهران
۱۳۹۵/۰۸/۲۳

تولید قفسه بایگانی

شرکت بهسازکاران صنعت تندیس تولید کننده انواع قفسه های بایگانی ریلی میکانیکی و برقی ، انواع زونکنهای اداری ، قفسه های انبارداری و سوپرمارکتی با پرسنلی جوان و مجرب در امر
شرکت تندیس استان تهران
۱۳۹۵/۰۸/۲۲

نمایندگی انحصاری فروش انکودرهای Roundss در ایران

اینکودر دستگاهی است الکترونیکی که اطلاعات دریافتی را به صورت کد ( رمز ) ارسال می نماید و در پایانه این اطلاعات توسط دستگاه دیگری به نام دیکودر رمزگشائی و بنا به نیاز
آسیم الکترونیک استان تهران