لگن بهداشتی بیمار
هشدار پلیس: لطفا پیش از انجام معامله و هر نوع پرداخت وجه، از صحت کالا یا خدمات ارائه شده، به صورت حضوری اطمینان حاصل نمایید.
• استفاده از لگن روشی رایج و بدون جایگزین برای جمع آوری ادرار و مدفوع بیمارانی است که توانایی استفاده از سرویس بهداشتی را ندارند. این دسته شامل بازهی بزرگی از بیماران می شود، از افرادی که دوران نقاهتِ پس از عمل جراحی را سپری می کنند تا بیمارانی که اختلالات حرکتی دارند، به طور کلی تمامی بیمارانی که توانایی استفاده از سرویس بهداشتی را شخصاً ندارند میبایست از لگن استفاده کنند و این امر باعث شده استفاده از لگن و لگنگذاری در مراکز درمانی بسیار رایج باشد.
طراحی لگنهای رایج کنونی به اوایل قرن بیستم یعنی بیش از 100 سالِ پیش بر میگردد و قدیمی بودن و ناکارآمدی این طراحیها باعث شده است تا همواره دشواری هایی، هم برای بیمار و هم برای خدمهی بیمارستانی برای استفاده از لگن وجود داشته باشد. برای مثال ناراحت بودن و ایجاد درد و فشار در بدن بیمار، دشواریِ استفاده از آن برای بیماران مؤنث، باز بودن بیش از اندازهی دهانه، زننده و آلوده بودنِ کار با آنها (در نتیجهی آن ایجاد استرس و ناخشنودی در بیمار و پرستار) دشواریِ تخلیهی آنها و... مواردی هستند که استفاده از لگن را سخت و آزاردهنده میکنند.
وجود این مشکلات به خصوص برای انجام کاری که در محیط کلینیکال بسیار رایج و کاملاً اجتناب ناپذیر است، ناخوشایند بوده و تأثیر روانی منفی بر روی بیمار و پرستار می گذارد.
•
•
•
لگن بهداشتی PIP با طراحی ارگونومیک و کارآمد این نواقص را رفع کرده و استفاده از لگن را هم برای بیمار و هم برای پرستار بسیار آسانتر از گذشته نموده است. یکی از مهمترین نکات در مورد این وسیله این است که استفاده از آن برای بیماران زن و مرد فرقی ندارد و بیماران زن در هنگام استفاده از آن همان راحتی را احساس می کنند که مردان احساس می کنند. لگن های معمولی، نه می توانند پوشش بصری ایجاد کنند و نه از انتشار بوهای ناخوشایند جلوگیری کنند؛ همچنین بیمار مجبور است عریان و بدون پوشش بر روی لگن دراز بکشد. وجود پوشش (سرپوش) برای اعضای تناسلی در این لگن علاوه بر مخفی نگه داشتن اعضای بدن باعث کاهش انتشار بوهای ناخوشایند می شود.
•
• دراز کشیدن بر روی لگن های استیل، سخت، سرد و ناراحت کننده است. لبه ی بسیار نازک و تیز آن ها بعد از مدتی به بدن بیمار آسیب می رساند و این جراحات ممکن است منجر به زخم بستر شود. ساختار لگن های معمولی به گونه ای است که وزن بیمار توسط سطح کوچکی تحمل می شود و فشار موضعی زیادی را به پشت بیمار وارد می کند. هم چنین جریان یافتن ادرار در امتداد پشت بیمار می تواند باعث ایجاد زخم بستر شود. لگن بیمارPIP با داشتن سطحی 3.5 برابر بزرگتر از سایر لگنها، بیشترین راحتی را برای بیمار فراهم می کند. این وسیله با داشتن سطحی گسترده وزن بیمار را به طور مطلوب و بهینه توزیع می نماید. کاهش فشار متمرکز روشی مؤثر برای جلوگیری از زخم بستر است. وجود فرورفتگی بر روی این وسیله در قسمت ستون فقرات، باعث ایمنی بیشتر و جلوگیری از درد حتی بعد از عمل جراحی می شود.
از دیگر مزایای این وسیله وجود دو دستگیره در طرفین و یک دستگیره در انتها که علاوه بر افزایش کنترل و تعادل بیمار، موجب تسهیل در قرار دادن لگن در زیر بیمار میشود.
خصوصیات:
- قابل استفاده هم برای مردان و هم برای زنان
- محافظت از حریمهای شخصی
- ممانعت از انتشار بوهای ناخوشایند
- قابل شستشو توسط انواع دستگاه های شوینده
- قابل شستشو به صورت غیرماشینی
- جلوگیری از آلوده شدن پشت بیمار
- قابل ضدعفونی کردن با استفاده از انواع روش های اتوکلاو و یا روش های شیمیایی
- ممانعت از انتشار آلودگی و ایجاد عفونت
- جلوگیری از آلوده شدن تختها
- مهار و کنترل مواد دفع شده از بدن
- امکان قراردادن کیسه جمعآوری درون لگن