دسته بندی
استان و شهر

طراحی و اجرای سیستم زمین(Earthing) – سیستم ارتینگ

توجه:

این آگهی منقضی شده است و به همین دلیل اطلاعات تماس آگهی دهنده نمایش داده نمی‌شود.

هشدار پلیس: لطفا پیش از انجام معامله و هر نوع پرداخت وجه، از صحت کالا یا خدمات ارائه شده، به صورت حضوری اطمینان حاصل نمایید.
طرح و ایده ی استفاده از سیستم های ارت مناسب با توجه به ضررهای فراوان اقتصادی و خطرات انسانی مطرح می گردد. استفاده از نگرشی جدید می تواند راه حل مناسبی برای مشخص نمودن سیستم ارت برای هر منطقه باشد. مسایل زیادی در رابطه با بحث های الکتریکی، شیمیایی، فیزیکی و زمین شناسی مربوط به سیستم های زمین مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار می گیرد و دلایل نیاز به سیستم ارت مشخص برای هر ناحیه با استفاده از روش های اندازه گیری مقاومت ویژه، ارتباط کاربری زمین ها با مقاومت ویژه و جنس خاک، تحلیل مسایل مربوط به خوردگی سیستم توجیه می شود.
تلفن های تماس : 09125340446-22766357-22080059
EMAIL=sadiran.co@gmail.com / info@sadiran.org
Web site: www.SADIRAN.org
در مهندسی برق، واژه Sālur یا ارت با توجه به کاربردهای آن دارای معانی متفاوتی است. زمین در یک مدار الکتریکی می‌تواند نقش یک نقطه مبدا را داشته باشد که بر طبق آن بقیه ولتاژهای الکتریکی را اندازه‌گیری می‌کنند. واژه زمین همچنین به مسیری کلی برای بازگشت جریان به منبع نیز اطلاق می‌شود. این واژه در مورد یک اتصال مستقیم به زمین نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.
یک مدار الکتریکی ممکن است به دلایل مختلفی به زمین متصل شده باشد. در مدارهای قدرت این اتصال‌ها معمولاً برای بالا بردن ایمنی و محافظت افراد یا دستگاه‌ها از تاثیرات معیوب بودن عایقکاری هادی‌ها ایجاد می‌شود. اتصال به زمین در مدارهای قدرت از آسیب دیدن عایق‌های مدار در اثر افزایش ولتاژ بین زمین و مدار جلوگیری کرده و این ولتاژ را در یک حد معین محدود می‌کند. از اتصال زمین برای جلوگیری از افزایش الکتریسیته ساکن در هنگام حمل مواد قابل اشتعال یا تعمیر تجهیزات الکترونیکی نیز استفاده می‌کنند. در برخی از انواع تلگراف‌ها و شبکه‌های انتقال زمین به تنهایی نقش یکی از هادی‌ها را ایفا می‌کند و به عنوان مسیر بازگشت جریان به منبع مورد استفاده قرار می‌گیرد با این کار در هزینه ایجاد یک خط جداگانه برای بازگشت جریان صرفه‌جویی می‌شود. در اندازه‌گیری از زمین به عنوان یک پتانسیل الکتریکی ثابت استفاده می‌کنند که با توجه به اختلاف پتانسیل هر قسمت از مدار از زمین میزان پتانسیل آن قسمت را مشخص می‌کنند. یک زمین الکتریکی باید از ظرفیت انتقال جریان مناسبی برخوردار باشد تا بتوان از آن به عنوان مبدا صفر ولتاژ استفاده کرد.
یک نمونه اتصال الکتریکی به زمین در کنار مجرای عبور آبمعنی واژه زمین یا ارت در برق و الکترونیک بسیار گسترده‌است و حتی ممکن است در وسایل نقلیه‌ای مانند کشتی، هواپیما یا فضاپیما که عملاً اتصال مشترکی با زمین ندارند نیز از این واژه به عنوان پتانسیل صفر استفاده شود.
تاریخچه
سیستم الکترومغناطیسی تلگراف راه دور که از سال ۱۸۲۰ مورد استفاده قرار می‌گرفت از دو یا چند سیم برای انتقال پیام‌ها به صورت پالس‌های الکتریکی استفاده می‌کرد. سپس این موضوع روشن شد (احتمالا به وسیله دانشمند آلمانی استین‌هیل) که از زمین می‌توان به عنوان مسیر برگشت برای کامل کردن مدار پیام‌ها استفاده کرد؛ به این ترتیب نیازی به سیم بازگشت نخواهد بود اما این روش در طول مسیرهای درون‌قاره‌ای که در سال ۱۸۶۱ بین سنت ژوزف، میسوری و ساکرامنتو کالیفرنیا ایجاد شده بود یک مشکل داشت. در طول فصل‌های خشک سال به علت خشک بودن زمین مقاومت آن به شدت افزایش می‌یافت که باعث اختلال در کارکرد تلگراف می‌شد.
بعدها زمانی که تلفن می‌رفت تا جایگزین تلگراف شود این نکته روشن شد که جریانی که به وسیله شبکه‌های قدرت، خطوط راه‌آهن برقی و دیگر مدارهای تلفن و تلگراف ایجاد می‌وشد موجب ایجاد اختلال در سیگنال‌های فرستاده شده می‌شود و به این ترتیب استفاده از سیستم‌های دو سیمه دوباره جایگزین شد.
ارتباطات رادیویی
اتصال الکتریکی به زمین می‌تواند به عنوان یک مبدا پتانسیل الکتریکی برای سیگنال‌های بسامد رادیویی در نوع خاصی از آنتن مورد استفاده قرار گیرد. قسمتی که مستقیما با زمین در ارتباط است می‌تواند از یک جسم ساده مانند یک میله هادی که در زمین فرورفته تشکیل شده باشد و یا از اتصال با لوله‌های فلزی آب ایجاد شده باشد (در این موارد این خطر وجود دارد که بعدها لوله‌ها با لوله‌های پلاستیکی تعویض شوند). یک الکترود زمین ایده‌آل باید صرف نظر از میزان جریانی که به زمین وارد می‌شود یا از آن خارج می‌شود هنواره ولتاژی برابر صفر داشته باشد. در واقع میزان مقاومت یک سیستم زمین است که می‌تواند کیفیت آن را مشخص می‌کند و این کیفیت را می‌توان به راه‌های مختلفی افزایش داد برای مثال با افزایش سطح در تماس الکترود با زمین، افزایش عمق دفن الکترود، استفاده از میله‌های الکترود متعدد، افزایش رطوبت زمین، افزایش میزان مواد معدنی رسانا در خاک و یا افزایش سطح پوشیده شده به وسیله سیستم زمین می‌توان مقاومت زمین را کاهش داد.برخی سیستم‌های آنتن‌های فرستنده در VLF، LF، MF و یا پایین‌تر از رنج SW برای عملکرد مناسب خود نیازمند یک زمین خوب هستند. برای مثال یک آنتن عمودی تک قطب نیازمند یک سیستم زمین است که معمولاً از شبکه‌ای به هم پیوسته از سیم‌ها که به طور شعاعی از مرکز به فاصله تقریبا برابر با طول آنتن دور می‌شوند، تشکیل شده‌است. در برخی موارد این سامانه زمین در بیرون تقویت می‌شود تا از تلفات جلوگیری شود.
تاسیسات سیم‌کشی قدرت
با وصل بدنه تجهیزات الکتریکی بروز خطا در هر یک از تجهیزات موجب جاری شدن جریان در سیم زمین شده و از برق دار شدن بدنه جلوگیری می‌کند. یک اتصال مناسب به زمین باید مقاومت پایینی داشته باشد تا در صورت بروز خطا، جریان جاری در زمین موجب عمل کردن سیستم حفاظت در شبکه شود. با وصل تمامی اجسام هادی در خطر برقدار شدن می‌توان از بروز شوک الکتریکی در اثر تماس با این اجسام جلوگیری کرد.
سیم زمین سیمی است که (مستقیماً یا غیر مستقیم) به یک یا چند الکترود زمین اتصال دارد. این الکترودها ممکن است در نزدیکی محل استفاده از سیم زمین یا در محلی دورتر قرار داشته باشند. این سیم (یا شینه داخل تابلو) زمین در سیستم‌های TNS وTNCS که رایجترین سیستمهای نیرورسانی میباشند میبایست به سیم (یا شینه داخل تابلو) نول وصل شود. همچنین ممکن است این سیم به شبکه لوله‌کشی شده ساختمان نیز متصل شده باشد تا مقاومت کمتری را ایجاد کند. استفاده از لوله‌های آب برای اتصال به سیستم زمین با گسترش استفاده از لوله‌های غیر فلزی مثل لوله‌های پلی وینیل کلراید در برخی کشورها ممنوع شد. در صورت همبندی پی و یا اسکلت فلزی ساختمان با چاه ارت مقاومت سیستم بمیزان زیادی کاهش یافته و ایمنی افزایش خواهد یافت. تجهیزات الکتریکی ثابت معمولاً از اتصال زمین دائمی برخوردارند. تجهیزات قابل حمل که دارای بدنه فلزی هستند از یک پین مخصوص برای وصل سیم زمین استفاده می‌کنند. اندازه هادی زمین معمولاً با استفاده از استانداردها و مقرارت مربوط به حفاظت الکتریکی تعیین می‌شود.
انتقال انرژی الکتریکی
برخی از سیستم‌های انتقال HVDC از زمین به عنوان سیم برگشت استفاده می‌کنند. این کار به ویژه در مورد خطوط کابلی زیر آبی مورد استفاده قرار می‌گیرد چرا که آب دریا یک هادی مناسب است. در این حالت برای ایجاد اتصال با زمین از الکترودهای دفن شده در زمین استفاده می‌شود. محل قرار گرفتن این الکترودها باید با دقت انتخاب شود تا از خوردگی شیمیایی الکترودها و تاسیسات زیر زمینی تا جای ممکن کاسته شود.
در سیستم‌های توزیع تک سیم با برگشت زمین (Single Wire Earth Return/SWER) با استفاده از یک سیم قدرت در شبکه‌های قدرت در هزینه‌ها صرفه‌جویی می‌شود. این روش معمولاً در مناطق روستایی مورد استفاده قرار می‌گیرد تا خطرات ناشی از برگشت جریان زیاد در زمین موجب خسارت نشود.
یکی از نگرانی‌های خاص در طراحی پست‌های الکتریکی افزایش پتانسیل زمین است. زمانیکه جریان بسیار بزرگ ناشی از خطا در شبکه به زمین تزریق می‌شود ممکن است پتانسیل الکتریکی در مناطق مجاور محل تزریق جریان نسبت به مناطق دیگر بالا رود. این اتفاق به دلیل محدود بودن ضریب هدایت در لایه‌های خاک رخ می‌دهد. این تغییر پتانسیل در زمین می‌تواند آنقدر زیاد باشد که دو نقطه نزدیک به هم بر روی زمین دارای ولتاژی با اختلاف بالا باشند. این اختلاف ولتاژ می‌تواند خطراتی را برای افرادی که در آن منطقه بر روی زمین ایستاده‌اند ایجاد کند (به دلیل افزایش ولتاژ گام). همچنین لوله‌ها، نرده‌ها یا سیم‌های ارتباطی داخل پست نیز دچار اختلاف ولتاژ می‌شوند که می‌تواند ولتاژ تماس با این اشیا را تا حد خطرناکی بالا ببرد.
چاه ارت
برای حفاظت از برخورد آذرخش و اتصال الکترسیته به بدنه یخچال و هر وسیله موجود در منزل و کارگاه که به برق وصل می‌شود و در اثر تماس انسان برای وی خطر ایجاد می‌کند معمولاً بهترین راه احداث چاه ارت (چاه زمین‌کاری) است.
نحوه احداث چاه ارت
سالهای قبل از ذغال و نمک برای چاه ارت استفاده می‌شد ولی پس از مدتی در اثر تماس نمک با مس صفحه مسی سولفاته می‌شد و عملا چاه ارت از کار می‌افتاد ولی در حال حاضر یک حلقه چاه به عمق بین ۳ ال ۸ متر حفر می‌گردد و یک صفحه مسی به ابعاد ۷۰*۷۰ سانتیمتر و با ضخامت ۵ میلیمتر که به یک سیم مسی معمولا نمره ۹۰ از طریق جوش و بست اتصال می‌یابد و از ماده‌ای بنام سوپر اکتیو بنتونیت استفاده می‌گردد این ماده را بهمراه ۱۰۰۰ لیتر آب بصورت دوغاب در آورده و درون چاه می‌ریزیم در بین کار صفحه مسی را بصورت عمودی و در وسط چاه قرار می‌دهیم و الباقی دوغاب را می‌ریزیم سپس خاک را سرند کرده داخل چاه می‌ریزیم و از طریق سیم کلیه بدنه دستگاهها شامل الکتروموتور بدنه لوازم آشپزخانه هر آنچه را که به برق وصل شده و قابلیت تماس با انسان را دارد به این سیم وصل می‌کنیم و حتی در بلندترین نقطه ساختمان یک میله فلزی نصب می‌کنیم و آنرا نیز به این سیم وصل می‌کنیم.
نتیجه: اگر صاعقه به ساختمان بزند از طریق این میله به زمین منتقل می‌شود اگر سیم لخت شده و به بدنه فریزر ماشین لباسشویی و غیره وصل شود قبل از اینکه برای انسان خطری ایجاد کند به زمین منتقل می‌شود و خلاصه با ایجاد سیستم زمینی کردن خطر برق گرفتگی از بین می‌رود ضمنا در دو شاخه‌های جدید و پریزها جدید بجز سیم نول و فاز یک سیم دیگر وجود دارد و آن همین سیم ارت است.در اثر برخورد صاعقه به ساختمانی که سیستم ارتینگ ندارد معمولا کامپیوتر تاسیسات ساختمان و غیره آسیب می‌بینند در بهترین حالت اگر جان در میان نباشد..... پس من توصیه می‌کنم با توجه به هزینه نسبتا کم ساختمان خود را به این سیستم مجهز کنید.مراقب باشید حتی اگر خود شما متخصص نیستید از ایجاد چاه ارت با ذغال و نمک اکیدا خودداری نموده و حتما از سوپر اکتیو بنتونیت استفاده شود.
- در نخستین گام وظیفه اصلی تمامی شرکت ها و متخصصین، همانند یک پزشک می باشد که باید با مطالعه، بررسی و تجویز صحیح دستگاه مناسب مصرف کننده ،بهترین نقطه تعادل را بین کیفیت و قیمت برقرار نمایند. لذا ما نیز با داشتن همین باورآماده ارائه اطلاعات فنی و مشاوره رایگان می باشیم. - این شرکت با ارائه گارانتی های بلند مدت تر و متنوع سعی دارد رضایت مشتریان محترم را هرچه بیشتر جلب نماید.

- هدف ما داشتن کشوری خودکفا و صادر کننده علم می باشد.یکدیگر را در این امر یاری رسانیم.

- در صورت نیاز به گرفتن اطلاعات فنی، مشاوره رایگان می باشد.
- قیمت و کیفیت فنی ما را با نسبت به دیگران مقایسه کرده و سپس تصمیم بگیرید.
- این شرکت با ارائه گارانتی های بلند مدت تر و متنوع سعی دارد رضایت مشتریان محترم را هرچه بیشتر جلب نماید.
تلفن های تماس : 09125340446-22766357-22080059
EMAIL=sadiran.co@gmail.com / info@sadiran.org
Web site: www.SADIRAN.org
اشتراک گذاری:
تصویر کاربر

نتایج جستجوی تقویت کننده آنتن

special
۱۳۹۰/۰۹/۲۸

تقویت کننده و ریپیتر موبایل

تقویت آنتن موبایل فروش ویژه انواع دستگاه های تقویت آنتن موبایل (ریپیتر و بوستر) شرکت بازرگانی تقویت امواج پارسیان با نام تجاری ایران آنتن IRANTEN واردات و
شرکت بازرگانی ایران آنتن استان تهران
special
۱۳۹۱/۰۱/۱۶

تقویت آنتن موبایل - تقویت کننده آنتن

راه حل ایده آل و موثر برای تقویت آنتن موبایل در نقاط کور اگر به هر دلیلی در خانه و یا محل کار خود با پوشش ضعیف آنتن موبایل مواجه هستید و یا اگر به طور کلی آنتن
شا هی استان تهران
۱۴۰۲/۰۲/۱۹

طراحی و اجرای سیستم زمین(Earthing) – سیستم ارتینگ

طرح و ایده ی استفاده از سیستم های ارت مناسب با توجه به ضررهای فراوان اقتصادی و خطرات انسانی مطرح می گردد. استفاده از نگرشی جدید می تواند راه حل مناسبی برای مشخص نمودن
مهندس موسوی استان تهران
۱۳۹۸/۰۸/۱۵

فروش انواع تقویت کننده آنتن موبایل (آنتن تقویت امواج تلفن هم

فروش انواع تقویت کننده آنتن موبایل (آنتن تقویت امواج تلفن همراه) تقویت کننده بسیار قوی امواج تلفن همراه (تقویت کننده قوی مخصوص اماکن داخلی و خارجی و مکانهای سرپوشیده)
شرکت توسعه تمدن پارسیان استان تهران
۱۳۹۸/۰۶/۲۳

تقویت کننده تلفن همراه GPR925-7A

تقویت کننده تلفن همراه در اماکن: در سطح کشور ما اماکنی وجود دارد که به جهت موقعیت جغرافیایی امواج تلفن با دشواری دریافت می گردد و یا بعضی از مشترکین تلفن همراه از
حمید حسینی استان تهران
۱۳۹۸/۰۶/۲۳

تقویت کننده تلفن همراه GPR925-12A

در سطح کشور ما اماکنی وجود دارد که به جهت موقعیت جغرافیایی امواج تلفن با دشواری دریافت می گردد و یا بعضی از مشترکین تلفن همراه از آنتن دهی ضعیف شبکه تلفن همراه ناراضی می
حمید حسینی استان تهران
۱۳۹۸/۰۲/۰۴

شهربازی

تولید و خرید و فروش انواع دستگاه های شهربازی ارائه خدمات تخصصی و مشاوره استاندارد سازی شهربازی و نیز تولید تجهیزات شهربازی. همکاری در حوزه طراحی و نصب تجهیزات
احمد اشرفی استان تهران
۱۳۹۵/۰۷/۰۷

تقویت کننده و مسدود کننده تلفن همراه

تقویت کننده و مسدود کننده تلفن همراه تقویت کننده ثابت تلفن همراه: این دستگاه در مدل ها و وسعت پوشش مختلف می باشد و در ضعیف ترین شرایط آنتن دهی، امواج تلفن
volghan hoseeyni استان تهران
۱۳۹۶/۰۴/۱۰

تقویت کننده تلفن همراه .تقویت کننده موب

تقویت کننده تلفن همراه .تقویت کننده موبایل (پیشگامان صنعت ارتباطات نوین) بوستر یا تقویت کننده تلفن همراه دستگا هی است در جهت تقویت میزان آنتن دهی تلفن همراه , به
سعید نوشاد استان تهران
۱۳۹۶/۰۳/۲۶

تقویت کننده ومسدودکننده انتن تلفن همراه

تقویت انتن دهی تلفن همراه درتمامی نقاط ایران مسدودکننده انتن تلفن همراه باقابلیت مسدود کردن بلوتوث ـ تمام اپراتورهاـ وای فای مرکز پخش دستگاه های مبدل سیم کارت به تلفن
mohamad sharafi استان تهران
۱۳۹۵/۱۱/۰۲

تقویت آنتن موبایل خانگی

دستگاه تقویت آنتن موبایل خانگی تقویت آنتن موبایل همراه اول نرم افزار تقویت آنتن موبایل ساخت تقویت کننده آنتن موبایل تقویت آنتن ایرانسل تقویت آنتن همراه اول تقویت
سهیل قاسمی استان تهران
۱۳۹۵/۱۱/۰۲

تقویت کننده آنتن موبایل

دستگاه تقویت آنتن موبایل خانگی تقویت آنتن موبایل همراه اول نرم افزار تقویت آنتن موبایل ساخت تقویت کننده آنتن موبایل تقویت آنتن ایرانسل تقویت آنتن همراه اول تقویت
سهیل قاسمی استان تهران
۱۳۹۵/۰۸/۰۲

نماینده انحصاری و فروش انکودر و تاکو ژنراتور های (

بازرگانی راد الکتریک توزیع کننده ملزومات برق و الکترونیک صنعتی WWW.RADELECTRIC.CO انکودر ( ENCODER ) که به آن رمز گذار نیز می گویند، یک تجهیز الکترومکانیکی است
شهیار ریحانیان استان تهران
۱۳۹۵/۰۷/۱۴

دستگاه تقویت آنتن موبایل خانگی

چگونه آنتن دهی موبایل منزل خود را تقویت کنیم!!!!! راهکار تقویت کردن سیگنال موبایل در منطقه خود شرکت مارکت بوستر ، عرضه کننده دستگاه های تقویت کننده آنتن موبایل
ali jahani استان تهران
۱۳۹۵/۰۷/۱۴

فروش تقویت کننده امواج موبایل

توضیحات تقویت کننده آنتن تلفن همراه مدل مینی تک باند: سیگنال بوستر مرکز تخصصی نصب و راه اندازی تقویت کننده آنتن موبایل در توانهای متفاوت فروش ویژه تقویت کننده آنتن
ali ghasemloo استان تهران
۱۳۹۵/۰۷/۱۴

تقویت انتن موبایل در نقاط کور

تقویت کننده آنتن موبایل برای مناطق برون شهری: در مناطق برون شهری سیگنالی موجود نیست که امکان تقویت آن وجود داشته باشد. رفع مشکل آنتن دهی موبایل در مناطق برون شهری
ali ghasemloo استان تهران
۱۳۹۵/۰۷/۱۴

دستگاه تقویت سیگنال تلفن همراه

توضیحات تقویت کننده آنتن موبایل مدل 980: Repeater تک باند مدل 980 گزینه ای بسیار مناسب جهت رفع مشکل انتن دهی موبایل می باشد توان خروجی دستگاه 27 dbm می باشد که
ali ghasemloo استان تهران
۱۳۹۵/۰۶/۰۳

مرکز تخصصی اجاره کلیه تجهیزات نقشه برداری

مرکز تخصصی اجاره کلیه تجهیزات نقشه برداری اجاره توتال استیشن لیزری و معمولی ( TS و TC )با برد لیزر 100.400.300.1000 و دقت 1.2.3.5.7ثانیه اجاره ترازیاب (نیوو )دقیق
اردوان فرحناک استان تهران
۱۳۹۵/۰۵/۱۵

تقویت کننده تلفن همراه ، تقویت آنتن موبایل

گروه زیبا آی تی تلکامwww.zibait.com فروش و نصب جدیدترین انواع دستگاههای تقویت کننده تلفن همراه در محیط (ادارات ؛پارکینگها ؛مجتمع ها ؛سالن ها و...)جدیدترین دستگاههای
حمیدرضا نوشادها استان تهران
۱۳۹۵/۰۲/۰۴

فروش تقویت کننده انتن موبایل در تهران

دیگر هیچ تماسی را از دست نخواهید داد.... بوستر سنتر دانشنامه انلاین سیستم تقویت انتن موبایل www.boostercenter.ir بوستر سنتر در سال 88 با تکیه بر دانش فنی و بهره
booster center استان تهران
۱۳۹۴/۰۹/۲۰

تقویت انتن موبایل ارزان قیمت

وبسایت تخصصی سیگنال بوستر با هدف اطلاع رسانی دقیق و ارائه محصولات مخابراتی و تقویت کننده انتن تلفن همراه ، تجهیزات و خدمات مرتبط با ان ،با اتکا بر دانش فنی مهندسین و
سیگنال بوستر استان تهران
۱۳۹۴/۰۹/۲۰

دستگاه تقویت فرکانس موبایل

دیگر هیچ تماسی را از دست نخواهید داد !!! جامعترین وبسایت تخصصی فروش و نصب انواع دستگاههای تقویت انتن موبایل برای خانه و تکرار سیگنال موبایل برای رفع مشکل انتن دهی گوشی
سیگنال بوستر استان تهران
۱۳۹۴/۰۹/۲۰

خرید اینترنتی دستگاه تقویت کننده آنتن موبایل

همیشه در دسترس باشد!!! خرید تقویت کننده انتن موبایل برای نقاط کور امری بسیار مهم میباشد و نصب و راه اندازی ان هم از حساسیت و دقت بالایی برخوردار است. تلفن واحد
سیگنال بوستر استان تهران
۱۳۹۴/۰۹/۲۰

فروش تقویت انتن تلفن همراه

دیگر هیچ تماسی را از دست نخواهید داد و این مشکل ازار دهنده را برای همیشه برطرف کنید فروش ،نصب و راه اندازی دستگاه تقویت کننده(mobile repeater) و مسدود کننده انتن
ali ghasemloo استان تهران
۱۳۹۴/۰۷/۱۸

اموزش تعمیرات موبایل

مجتمع فنی تهران پایتخت با 17 سال سابقه درخشان در زمینه ی اموزش تعمیرات موبایل و لپ تاپ در خدمت شماست اموزش سخت افزار و نرم افزار انواع گوشی ها ،ایفون، اچ تی سی و
مجتمع فنی تهران پایتخت استان تهران