دسته بندی
استان و شهر

سختی گیر مغناطیسی ویژه چیلر ، برج خنک کن

توجه:

این آگهی منقضی شده است و به همین دلیل اطلاعات تماس آگهی دهنده نمایش داده نمی‌شود.

هشدار پلیس: لطفا پیش از انجام معامله و هر نوع پرداخت وجه، از صحت کالا یا خدمات ارائه شده، به صورت حضوری اطمینان حاصل نمایید.
سختی گیر آب برای جلوگیری از رسوب در سیستم های حرارتی وبرودتی درسایز های متفاوت

بسمعه تعالی

سختی گیری و رسوب زدایی در تاسیسات و صنعت

توسط سختی گیر مغناطیسی (FKT)

بخش مهندسی کنترل در حرارت و برودت گروه فرا کوشان

چکیده :

در چند دهه اخیر تکنولوژی سختی گیری و رسوب زدایی مغناطیسی در صنایع مختلف و به خصوص در حرارت و برودت جایگاه مناسبی پیدا کرده است به طوریکه در بسیاری از موارد جایگزین روشهای دیگر که عمدتا شیمیایی هستند ، شده است.

این روش با برخورداری از مزایایی چون حذف آثار نا مطلوب سختی و رسوب ، جلوگیری از تشکیل رسوب ، حذف رسوبهای پیشین ، افزایش بازدهی مبدلهای حرارتی و نصب و نگهداری آسان تبدیل به یکی از کاربردی ترین راههای مقابله با سختی و رسوب در حرارت و برودت شده است .

در اثر اعمال میدان مغناطیسی با انرژی مناسب می توان شرایطی را ایجاد کرد که فرایند تشکیل بلورهای رسوب در داخل آب رخ داده و از چسبیدن آنها به دیواره ها جلوگیری شود . در این حالت اصطلاحا در آب پدیده دانه برفی رخ داده و هسته های اولیه بلورهای رسوب در آب تشکیل می شود . با گذشت زمان به حجم هسته های اولیه افزوده شده و بلورهای سخت خنثی و معلق در آب که خاصیت چسبندگی خود را از دست داده اند ظاهر می شود . در کنار فرایند فوق افزایش مولکولهای آزاد در آب و شکسته شدن پیوند هیدروژنی بین آنها باعث افزایش حلالیت آب شده و خاصیت رسوب زدایی را نیز به فن آوری فوق می افزاید ، به نحوی که با گذشت زمان رسوب های پیشین نیز در آب حل شده و تبدیل به بلورهای خنثی معلق در آب می شوند .

در این مقاله کاربرد سختی گیرهای مغناطیسی FKT در حرارت و برودت مورد بررسی و ارزیابی قرار داده شده است .

مقدمه :

آب مهمترین سیال در حرارت و برودت است که وظیفه انتقال گرما در مبدلهای حرارتی را به عهده دارد . در برجهای خنک کن ، بویلرها و چیلرها از آب به عنوان مایع مبدل استفاده می شود به طوریکه گردش آب موجب تبادل حرارتی می گردد . معمولا آب استفاده شده در کاربردهای حرارتی و برودتی از نوع آب سخت است ، آبهای سخت تشکیل پوسته کربنات کلسیم می دهند که مشکلات متعددی را بوجود می آورد . این پوسته به شکل رسوب بر روی سطوح داخلی لوله های حامل آب باعث کاهش ظرفیت انتقال جریان آب و انتقال جریان حرارت می شود . هنگامی که آبهای سخت حرارت داده می شوند تشکیل پوسته ، خیلی سریعتر انجام می گیرد که مشکلات زیادی را در بویلرها و آبگرمکن ها به وجود می آورند. یک پوسته به قطر یک میلیمتر بر روی سطوح گرم کننده یک آب گرم کن بصورت عایق حرارتی عمل کرده و در نتیجه تقریبا 10% افزایش هزینه به وجود خواهد آمد. معمولا کاتیونهای کلسیم و منیزیم در آب عامل رسوب هستند کاتیون کلسیم صرفنظر از نمک های آن که شامل سولفات کلسیم ، کلرو کلسیم و سایر نمکهای کلسیم می شود سختی کلسیم را تشکیل می دهند . همانطور کاتیون منیزیم باعث سختی منیزیم می گردد و چون عامل اصلی سختی آب ترکیبات معدنی این دو عنصر است لذا بطور کامل فرض می گردد که سختی کل آب از سبک کردن به کمک آب آهک و خاکستر کربنات سدیم و سبک کردن با استفاده از مبادله کننده های یونی به وجود می آید . روشهای دیگری مانند الکترو دیالیز ، تقطیر ، انجماد و اسمز معکوس وجود دارد که به علت پیچیدگی و گران بودن فقط در شرایط خاص بکار برده می شود . در روشهای معمول از مواد افزودنی استفاده می شود که علاوه بر پایین بودن بازدهی مشکلات زیست محیطی نیز ایجاد می گردد . در حال حاضر سختی گیری و رسوب زدایی مغناطیسی به عنوان یک روش غیر شیمیایی و بدون نیاز به مواد شیمیایی افزودنی به آب و سازگار با محیط زیست با خواص بسیار مفید دیگر برای صنایع مختلف همواره به عنوان جایگزین مناسبی برای روشهای پیشین مطرح است .

اصول سختی گیری و رسوب زدایی مغناطیسی:

در این تکنولوژی از میدان مغناطیسی بعنوان مانعی جهت جلوگیری از تشکیل رسوب بر دیواره سطوح حامل آبهای سخت استفاده می شود . انتقال میدان مغناطیسی به داخل لوله های حاوی آبهای سخت بوسیله یک سختی گیر مغناطیسی با قدرتی معادل 12000گوس صورت میگیرد .

سختی گیر مغناطیسی SFKTاز سرامیک ویژه با خاصیت مغناطیسی بالا ساخته شده است که با میدان قطبی Centeral Reverse Polarity (CRP)}}منحصر به فرد خود و بدون نیاز به نیروی (برق) پشتیبانی عمل رسوب زدایی و حذف رسوبات پیشین را به سهولت انجام می دهد.

برای تحلیل عملکرد رسوب زدایی لازم است که ساختار مولکولی آب مورد توجه بیشتر قرار گیرد . مولکولهای آب ذراتی دو قطبی هستند. اتم اکسیژن با جذب الکترونهای باند کوالانت خاصیتی منفی پیدا کرده و نقش قطب منفی را بازی میکند در حالی که اتمهای هیدروژن با داشتن هسته مثبت تنها یک الکترون در گردش دارد لذا هنگامیکه الکترون آن در باند کوالانت توسط اتم اکسیژن جذب می شود خاصیت مثبت پیدا کرده و نقش قطب مثبت دو قطبی را بازی میکند . به همین دلیل مولکولهای دو قطبی آب یکدیگر را از طرف قطبهای مخالف جذب کرده و تشکیل پیوندهای هیدروژنی یا نیروی واندروالس را میدهند . اشکال سختی آب وابسته به همین پیوند می باشد در فاز بخار این پیوند بسیار ضعیف است در حالیکه در فازهای مایع و جامد این پیوند به ترتیب متوسط و قوی است . هنگامیکه یک نمک در آب حل میشود همین خاصیت دو قطبی بودن باعث تجزیه نمک به یونهای مثبت و منفی و جذب و احاطه آن توسط مولکول آب میشود به این فرایند حل شدن در آب یا هیدراته شدن می گویند هر چه تعداد مولکولهای آزادی که کم تر در پیوند هیدروژنی شرکت کرده باشند بیشتر باشد خاصیت هیدراته شدن بیشتر بوده و حلالیت آب بالاتر میرود . در صورتیکه از سختی گیر مغناطیسی FKT استفاده شود به دو دلیل حلالیت آب افزایش پیدا میکند . اولا با تشکیل کریستالهای خنثی ، فراوانی مولکولهای آزاد آب بیشتر میشود زیرا مولکولهایی که درگیر فرایند حلالیت یا هیدراته شدن بوده اند ، آزاد میشوند علت دیگر افزایش درصد مولکولهای آزاد در اثر میدان مغناطیسی است . میدان مغناطیسی باعث وارد شدن نیرو به مجموعه ای از مولکولهای آب که تشکیل پیوند هیدروژنی داده اند میشود . با افزایش فراوانی مولکولهای آزاد آب ، خاصیت حلالیت به شدت افزایش پیدا کرده و آب شروع به حل کردن رسوبهای پیشین موجود در دیواره ها میکند ، به این ترتیب فرایند رسوب زدایی به مرور زمان تکمیل تر می شود .

عدم استفاده از مواد شیمیایی:

به علت استفاده از میدان مغناطیسی در فرایند سختی گیری مغناطیسی FKT هیچ ماده شیمیایی به آب اضافه نمی شود لذا کاملا سازگار با محیط زیست بوده و یک روش کاملا فیزیکی محسوب می شود و با توجه به اینکه از نوع مغناطیسی می باشد هیچ گونه نگهداری نیاز ندارد و دارای عمر طولانی می باشد .

کاهش هزینه راهبردی:

از نظر هزینه اولیه و راهبردی به علت کوچک بودن دستگاه سختی گیر مغناطیسی FKT و استفاده نکردن از برق شهر بسیار مقرون به صرفه بوده و به علت عدم نیاز به مواد شیمیایی و نگهداری ، بی نیاز از هزینه راهبردی و نگهداری است که این امر باعث افزایش بهره وری اقتصادی منتج از استفاده این فن آوری می شود حال آنکه در روش متداول که استفاده از مبادله کننده های یونی است از مواد مبادله کننده یون مانند رزین های پلی استیرن استفاده می شود که با عبور آب از میان لایه های رزین کاتیونهای کلسیم و منیزیم جانشین کاتیون سدیم می شوند . مبادله کننده های یونی بعد از مدتی مضرب ظرفیت تبادل یونها را از دست می دهند که اصطلاحا به این خاصیت اشباع شدن می گویند و در این حالت نیازمند فرایند بازیابی است لذا برای استفاده از یک سختی گیر رزینی نیاز به نصب تاسیسات اولیه ، مخازن مربوطه ، پیچیدگی های لازم در سیستم همچنین مواد شیمیایی جهت فرایند احیاء می باشد که به این ترتیب از نقطه نظر اقتصادی ، هزینه های اولیه روش مغناطیسی در مقایسه با روشهای دیگر بسیار نازل و مقرون به صرفه است .

فرایند رسوب زدایی و حذف رسوبات پیشین:

در فن آوری سختی گیری مغناطیسی FKT همراه با فرایند سختی گیری فرایند رسوب زدایی نیز رخ می دهد به این ترتیب که به مرور زمان رسوب های قبلی موجود در سیستم نیز در آب حل شده و از دیواره ها جدا می شوند که با فرایند تخلیه آب یا فیلتراسیون در ابعاد میکرونی از سیستم خارج می شود و این در حالیست که تقریبا هیچ یک از روشهای معمول توانایی چنین فرایندی را ندارند و تنها راه حل موجود استفاده از اسید شویی است که این روش علاوه بر خسارت فراوان ناشی از خوردگی ، هزینه تعطیلی و راه اندازی مجدد را نیز به تاسیسات تحمیل می کند در صورتیکه استفاده از سختی گیری مغناطیسی FKT نیاز به اسید شویی را برطرف کرده و سیستم را از راه اندازی مجدد بی نیاز می کند .

سختی گیرهای مغناطیسی FKT و چیلرها:

در تاسیسات حرارتی و برودتی ، چیلر یکی از ضروری ترین و گران قیمت ترین اجزاء سیستم می باشد که در صورتیکه از نوع آب خنک باشد معمولا از یک برج خنک کن در کنار آن استفاده می شود که همین امر باعث انتقال مشکلات سختی و رسوب آب از برج خنک کن به چیلر می شود که زیان حاصل از این فرایند در چیلرها به مراتب سنگین تر و گران تر از برجهای خنک کن است . کاهش بازدهی چیلرها ، ایجاد رسوب در لوله های مسی کندانسور ، ایجاد خوردگی و فرسایش در چیلر ، نیاز به اسید شویی و هزینه ناشی از آن از عمده ترین مشکلاتی است که در اثر سختی و رسوب در چیلرها ظاهر میشود . در صورتیکه از فن آوری سختی گیری مغناطیسی FKT در چیلرها به خصوص در ورودی کندانسور آنها استفاده شود ، نه تنها از بروز لایه های رسوب در آنها جلوگیری می شود بلکه به مرور زمان رسوبهای موجود نیز از بین رفته و نیاز به سختی گیری شیمیایی یا اسید شویی برطرف می شود . همچنین این امر باعث افزایش بازدهی برودتی چیلر شده و به مرور زمان شاهد افت راند مان سیستم نخواهیم بود .

سختی گیری مغناطیسی FKT در بویلرها:

معمولا بین اجزاء موتور خانه دیگ های آب داغ و بخار به علت کاهش حلالیت مواد معدنی در آب با افزایش دما بیشترین رسوب را تولید می کنند . یعنی با افزایش دما میزان حلالیت کربنات کلسیم و منیزیم که عمده ترین مواد سازنده رسوب هستند کاهش پیدا کرده و به صورت لایه ای سخت که عایق حرارتی نیز محسوب می شود در دیواره ها تشکیل می شوند . داده های آماری نشان می دهند که در صورت تشکیل لایه رسوب به اندازه یک شانزدهم اینچ به اندازه پانزده درصد به میزان سوخت مصرفی افزوده خواهد شد . در صورت استفاده از سختی گیر مغناطیسی FKT در بویلر ها میتوان بسیاری از اثرات مضر و مخرب سختی را رفع نمود که از مهمترین مزایای کاربرد فن آوری میتوان به مواد ذیل اشاره نمود .

کاهش مصرف سوخت:

با شروع فرایند سختی گیری مغناطیسی FKT در بویلرها شاهد کاهش مصرف سوخت بین 5% تا 12% خواهیم بود که علت عمده این امر رفع اثرات مخرب سختی کاهش پیوند هیدروژنی مولکولهای آب و افزایش بازدهی بویلرها به دلیل افزایش ضریب تبادل حرارتی مولکولهای آب است .

عدم نیاز به سختی گیرهای معمولی:

با استفاده از روش سختی گیری مغناطیسی FKT میتوان به راحتی سختی گیرهای معمول و تاسیسات مربوط به آنها را که عمدتا از نوع تعویض یونی ( سختی گیرهای رزینی ) هستند را حذف نمود و مهمتر اینکه شاهد فرایند رسوب زدایی نیز خواهیم بود به عبارت دیگر با گذشت زمان رسوب های موجود در سیستم نیز به مرور از بین می روند که این فرایند با روشهای معمول امکان پذیر نیست .

نگهداری آسان و اقتصادی بویلر:

در بویلرها به دلیل بالا بودن دمای آب میزان رسوب تشکیل شده بیشتر از قسمتهای دیگر موتور خانه ها است و با توجه به اینکه تقریبا انرژی اصلی تاسیسات از طریق بویلرها تامین می شود لذا نگهداری و راهبری این قسمت بسیار مهم و حائز اهمیت است معمولا خاموش کردن بویلرها ، سرویس آن و راه اندازی مجدد آنها یکی از پر هزینه ترین مراحل نگهداری است که علاوه بر صرف هزینه مواد شیمیایی و هزینه های انسانی ، هزینه توقف کل تاسیسات را که از انرژی بویلرها استفاده می کردند را نیز به سیستم تحمیل میکند . در صورت نصب سختی گیر های مغناطیسی FKT علاوه بر رفع مشکل سختی و رسوب آب هزینه نگهداری ، مخارج توقف و راه اندازی مجدد سیستم نیز بر تاسیسات تحمیل نمی شود.

کاهش آب مصرفی بویلرها:

با توجه به کمبود آب ، میزان آب مصرفی در تاسیسات یکی از مهمترین مسائلی است که پروژه های مسکونی و صنعتی با آن روبرو هستند . یکی از مهمترین دلایل افزایش مصرف آب در چنین مواردی استفاده از آبهای سخت است که علاوه بر کاهش بازدهی مبدلها جهت حفظ کیفیت آب نیاز تخلیه مقدار زیادی از آب بویلرها است که این امر به نوبه خود باعث مصرف مقدار زیادی آب در تاسیسات میشود .

در صورت استفاده از فن آوری سختی گیری مغناطیسی FKT می توان از آبهای سخت به صورت مستقیم در تاسیسات و بخصوص بویلرها استفاده نمود که به دلیل عدم نیاز به تخلیه حذف فیزیکی مشکلات سختی و رسوب ، میتوان در میزان آب مصرفی به مقدار زیادی صرفه جویی نمود .



اشتراک گذاری:
تصویر کاربر

نتایج جستجوی تعویض

۱۳۸۸/۱۲/۲۱

برنامه آموزشی پرورش کرم ابریشم

برنامه آموزشی پرورش کرم ابریشم - نوغانداری شرکت دالین سبز فارس در کنار طرح های متنوع کشاورزی ، دامپروری ، صنایع غذایی و صنعتی یک برنامه آموزشی در زمینه پرورش کرم
شرکت دالین سبز فارس استان فارس
۱۳۸۸/۱۲/۲۱

کاملترین کامپیوتر روز

CPU INTEL 5200 دو هسته ای RAM 2048 MB KINGSTON VGA 512 MB GEFORCE HDD 250 SATA MAXTOR DVDRW LG /SAMSUNG CASE ATX P4 MODEM 56K INTERNAL MOUSE +
compani استان تهران
۱۳۸۸/۱۲/۲۱

نانو5.پاور5.فروش ویژهUBINET.وایرلسUBI

شرکت باربد شبکه نماینده و وارد کننده محصولات UBIQUITI در ایران. فروش عمده و تک فروشی. رادیو NANO-5 و NANO-2 POWER 5 POWER 2 BULET به قیمت نماینده با تخفیف ویژه
ارش اقاربیع استان تهران
۱۳۸۸/۱۲/۲۰

کیف رو دوشی Honfuji

کیف رودوشی با کیفیت عالی و دوخت فوق العاده مطابق با جدیدترین مد روز اروپا محصول شرکت چرمینه تولید کننده نام آشنای چرم در ایران دارای 2 سال گارانتی تعویض شرکت
فروشگاه اینترنتی پونز استان تهران
۱۳۸۸/۱۲/۲۰

گاز سنج پرتابل ضد انفجار

گاز سنج پرتابل مدل BX170 می تواند گازهای سمی و قابل انفجار را شناسایی و توسط مقادیری که کاربر می خواهد اندازه گیری نماید. این گاز سنج قابلیت استفاده در محیطهای صنعتی
امین محمد شعبانی استان تهران
۱۳۸۸/۱۲/۲۰

پژو روآ

مدل 87 -نقره ای متالیک - بدون خوردگی وخط و خش-رینگ14 - لاستیک کره ای اصل - روکش چرمی - ضبط سی دی ودوباند بیضی عقب - دزدگیر- صداگیری شده- کارکردحدود 20000 - پاورویندوز
حمیدرضا پوردکان استان تهران
۱۳۸۸/۱۲/۱۹

مسدود کننده آنتن موبایل ساخت کشور فرانسه

مسدود کننده آنتن موبایل (محصول کشور فرانسه ) مدل و nmp-130 با یکسال گارانتی تعویض ... مشخصات: مخصوص کارخانجات و سالن های بزرگ مسدود کننده انواع فرکانس های
علیرضا ماشااله استان تهران
۱۳۸۸/۱۲/۱۹

سختی گیر مغناطیسی ویژه چیلر ، برج خنک کن

سختی گیر آب برای جلوگیری از رسوب در سیستم های حرارتی وبرودتی درسایز های متفاوت بسمعه تعالی سختی گیری و رسوب زدایی در تاسیسات و صنعت توسط سختی گیر مغناطیسی
شرکت فنی مهندسی فرا کوشان استان تهران
۱۳۸۸/۱۲/۱۸

شرکت تامین مبدل نیروی آرریا

شرکت تامین مبدل نیروی آریا (تمنا) با کادر مجرب که بیش از 30 سال تجربه در صنعت ترانسفورماتور سازی - محاسبات - طراحی ساخت وتعمیر انواع ترانسفورماتور در قدرت و ولتاژهای
هادی سهرابی استان تهران
۱۳۸۸/۱۲/۱۸

مرکز گیرنده دیجیتال پروویژن Provision HD

Provision T7 - گیرنده 14 کانال داخلی و ماهواره ای ایران و 10 شبکه رادیویی - مشاهده شبکه های تلویریونی با کیفیت DVD به صورت دیجیتال - خروجی تصویر CVBS , Component ,
فروشگاه جم سرویس استان تهران
۱۳۸۸/۱۲/۱۸

فروش جیپ صحرا فوق العاده

مدل 66 بدون تصادف.رنگ سبز یشمی فکر کنم فابریک.لاستیک 15*10با رینگ الومینیم.فنی کاملا پلمپ.اطاق عقب فایبر طرح رنه گید.2300 لیتر بنزین.تعویض پلاک شده بیمه هم
amirhossein byjan استان سمنان
۱۳۸۸/۱۲/۱۸

موتورسیکلت طرح ویو نامی تعویض با تریل

موتور سیکلت طرح ویو نامی حدوداً 5000کار کرده 130لیتر بنزین بدون بیمه آبی تعویض با
سینا استان همدان
۱۳۸۸/۱۲/۱۸

مکمل C.N.G

قابل توجه دارندگان خودروی C.N.G سوز با نصب این سیستم خودرو خود را در برابر ساییده شدن تدریجی قطعات مرتبط با C.N.G بیمه کنید. نصب آسان - کیفیت عالی - قابل تنظیم -
احد کریم پور استان آذربایجان شرقی
۱۳۸۸/۱۲/۱۸

پول لازم فروش فوری پژو جی ال آی 84

پژو جی ال ای - مدل 84 - رنگ دودی - شیشه بالابر برقی شده - کلیدهای کولر و بخاری جدید - دو حلقه لاستیک نو و دو حلقه لاستیک 70 درصد - تسمه تایم به تازگی تعویض شده - فنی فوق
فرد استان تهران
۱۳۸۸/۱۲/۱۸

فروش مغازه در بروجرد -خ فروردین

یک واحد مغازه دو دهنه ( دارای دو پلاک) - 33 متر - شش دانگ -دارای اب و برق سه فاز - تجاری جهت فروش یا تعویض با اپارتمان
محمد توکلی استان لرستان
۱۳۸۸/۱۲/۱۸

LG GD900 Crystal کارکرده دست دوم

این گوشی تا این لحظه (14/11/88) 1 ماه کارکرده بسیار تمیز - 2 سال گارانتی اصلی - تمامی تجهیزات با گوشی 2 viewty تعویض میکنم قیمت آکبند این گوشی 485.000
فرزاد استان البرز
۱۳۸۸/۱۲/۱۸

خریدار Apple Iphone 3G 8GB or 16GB

خریدار Apple Iphone 3G 8GB or 16GB و یا تعویض با HTC Diamond در حد بدون خط و خش و کاملأ سالم از لحاظ فنی . تا جایی که جا داشته باشه سر هم
nader استان تهران
۱۳۸۸/۱۲/۱۷

تعوض رایانه دست دوم با نو به صورت اقساط

ویژه اصفهانی ها مرکز رایانه ای بُعد سوم تعویض و ارتقاع انواع سیستم های کامپوترهای دست دوم و قدیمی به نو و به روز به صورت نقد و اقساط تعویض انواع lcd & crt نوع
مرکز بُعد سوم استان اصفهان
۱۳۸۸/۱۲/۱۷

خریدار لپتاپ و نوتبوک کارکرده

بدینوسیله به اطلاع میرساند انواع لپتاپ کارکرده و نوتبوک دست دوم شمارا با قیمت منصفانه بصورت نقدی خریداریم. درضمن آن دسته از افراد که تمایل به تعویض دستگاه لپتاپ خود را
alirezafattahi استان تهران
۱۳۸۸/۱۲/۱۷

پژو 405 GLXمدل 1384

رنگ مشکی متالیک بدون هیچگونه زدگی ورنگ شدگی فنی عالی -زاپاس آک-5حلقه لاستیک میشلن آلمان نو-دیسک وصفحه وباطری تازه تعویض شده
سید علی موسوی استان اصفهان
۱۳۸۸/۱۲/۱۷

َadsl modem/wire & wireless مودم بی سیم

فروش تعداد محدودی ( 500 عدد ) مودم noname چینی سفارش اروپا - مودم روتر دارای4 پورت Ethernet ، پشتیبانی از تکنولوژیهای +ADSL/ADSL2 ، دارای Built-in DHCP ، پشتیبانی
بدیعی استان تهران
۱۳۸۸/۱۲/۱۶

نرم افزار جامع مدیریت تعمیرگاه موبایل

نرم افزار جامع مدیریت تعمیرگاه موبایل این نرم افزار جهت سهولت کار در تعمیرگاههای تلفن همراه طراحی و پیاده سازی شده است. و سعی گردیده تمامی نیازهای این کاربری را
هادی دهقانی ساری استان تهران
۱۳۸۸/۱۲/۱۶

فروش پراید 82 مشکی

فروش پراید 82 مشکی یک سال بیمه کامل 520 لیتر بنزین. معاینه یک سال. دزدگیر ضبط و باند گیلگیر سمت راننده تعویض. قیمت 500.0000 3 سال تخفیف
فرشید رضایی استان تهران
۱۳۸۸/۱۲/۱۶

تندر90 E1 مدل86 اتاق تعویض

یکدستگاه تندر 90 تیپ E1 ایربک شاگرد پرژوکتور جلو رنگ مشکی متالیک رینگ 15 سپر و جلوپنجره رنگ بدنه فنی و داخل سالم کولر روشن لاستیک نو کره ای اتاق تعویض پخش JVC CDبه
اسکویی استان تهران
۱۳۸۸/۱۲/۱۶

سیستم های تصفیه آب و آب شیرین کن

شرکت طراحی و تولیدی تصفیه آب البرز خدمات ذیل را ارائه میکند: مشاوره ، طراحی ، ساخت ، فروش ، نصب و راه اندازی انواع سیستم های تصفیه آب طراحی ، ساخت ، نصب و راه اندازی
پدرام عطار استان تهران