دسته بندی
استان و شهر

روش کار برقگیر و صاعقه گیر 2

توجه:

این آگهی منقضی شده است و به همین دلیل اطلاعات تماس آگهی دهنده نمایش داده نمی‌شود.

هشدار پلیس: لطفا پیش از انجام معامله و هر نوع پرداخت وجه، از صحت کالا یا خدمات ارائه شده، به صورت حضوری اطمینان حاصل نمایید.
هم بندی شبکه ی فلزی تجهیزات جانبی

EQUTPOTENTIAL BONDING OF EXTERNAL METALIC NET WORKS
راه دوم حفاظت تجهیزات جانبی ساختمان مانند سازه ی فلزی، لوله ها، سیستم هواساز و هم بندی آن ها و هم پتانسیل کردن با شبکه ی صاعقه گیر است. این حالت وقتی لازم است که نتوان فاصله ی S حفاظتی را در مورد این تجهیزات یا سیستم زمین آن ها رعایت نمود.
جهت هم پتانسیل کردن این تجهیزات، نیاز به هادی های مطمئن و دائمی با محاسبات سطح مقطع و مقاومت وجود دارد. تمامی تجهیزات قابل هم بندی مانند خطوط شبکه ی مخابراتی، اطلاعات، سازه ی فلزی، لوله های آب، گاز و غیره به وسیله ی هادی های مطمئن که حداقل سطح مقطع آن 16 است متصل و توسط هادی های پایین رو که به دیوار محکم شده اند، به جعبه ی هم بندی موسوم به Equipotential Box و از آنجا به آخرین نقطه ی یک شبکه ی برق گیر (قبل از ورود به الکترودهای زمین) که کلمپ تست نامیده می شود، وارد می شود. این اتصال که موسوم به هم بندی اضافه است، باید قابل باز نمودن جهت تست های خاص، و محل و ارتفاع آن مناسب جهت بازدیدهای دائمی باشد. با این عمل تمامی تجهیزات یاد شده از خطر جرقه ناشی از صاعقه (Flash Point) محفوظ می مانند. اما با این عمل می باید سیستم های حساس مانند کامپیوتر، شبکه ی IT و شبکه ی مخابراتی به همراه تجهیزات مربوطه توسط surge arrester محافظت گردد. (شکل 7)

بررسی سیستم زمین صاعقه گیر SYSTEM EARTH TERMINATION :

نگاه اجمالی: در هر سیستم برق گیر، تمامی پتانسیل سیستم در جذب و انتقال صاعقه به زمین نهاد شده است. در این سیستم جذب صاعقه به وسیله ی هادی های میله ای یا شبکه، انجام و جریان جذب شده توسط هادی های پایین رو به شبکه ی زمین انتقال داده می شود. در شبکه ی زمین که شامل الکترودها، اتصالات و هادی های مسی است، انتقال این جریان به زمین در کمترین زمان صورت می پذیرد. تفاوت سیستم زمین در یک برق گیر با شبکه ی ارت سیستم برق ساختمان نیز به همین دلیل است. در شبکه ی برق گیر بار استاتیک باید در سطح زمین گسترده شود تا بارهای غیر همنام اثر یکدیگر را خنثی (بار منفی ابر و مثبت زمین) کنند، اما در سیستم برق ساختمان جهت انتقال جریان نشتی از طریق شبکه ی زمین به نقطه ی خنثی ترانفسورماتور باید الکترود ارت به طریق خاص باشد.
هر سیستم زمین مربوط به صاعقه گیر در سه قسمت بررسی شده است:
الف: در فرانسه و اکثر کشورهای پیشرفته ی دنیا، مقاومت حداکثر 10 اهم جهت سیستم زمین هر صاعقه گیر پیشنهاد می شود. اندازه گیری این مقدار با باز کردن کلمپ تست و اندازه گیری مقاومت الکترودهای زمین به روش های 2 سیمه و 4 سیمه انجام پذیر است. در صورتی که مقاومت 10 اهم مورد نیاز در این قسمت حاصل نگردد، استاندارد پیشنهاد افزایش طول الکترودهای زمین، نصب میله های ارت در خاتمه هادی های زمین الکترودها و استفاده از الکترولیت های مجاز مانند سولفات ها، بنتونیت و غیره را داده است.
افزایش طول هادی زمین (الکترودها) تا 100 متر یعنی هر هادی تا 20 متر نیز مجاز است.

ب: توانایی هدایت جریان

جهت افزایش توانایی حمل جریان توسط هادی زمین، نیاز به سه هادی (الکترود) به جای یک الکترود پیشنهادی استاندارد است. افزایش تعداد هادی ها موجب افزایش طول هادی و دمپ سریع تر جریان صاعقه می گردد.

ج: هم بندی اضافه (هم پتانسیل کردن)

استاندارد نیاز به یک هم بندی اضافه جهت هم پتانسیل کردن در سیستم برق گیر و سیستم ارت ساختمان را لازم و ضروری می داند.
بازرسی های سیستم صاعقه گیر: تمامی اجزای یک برق گیر از میله تا سیستم زمین نیاز به بازرسی های دوره ای و اندازه گیری مقاومت دارند. فرایند تست و بازرسی به شرح زیر است:
سیستم حفاظت با سطح بالا (لول یک) سالیانه؛
سیستم حفاظت با سطح خوب (لول دو) دو ساله؛ و
سیستم حفاظت با سطح معمول سه ساله.
در ضمن پس از هرگونه تعمیرات ساختمان یا اصابت صاعقه بر سیستم، باید بازرسی و تست ها مجدداً انجام پذیرد.

انواع الکترودهای زمین در سیستم صاعقه گیر


ابتدا سیستم الکترود زمین در صاعقه گیر ساده ESE بررسی می شود:
1- الکترودهای سه گانه (پنجه اردکی): در این سیستم سه شمش مسی با ابعاد 2×30 میلی متر به صورت پنجه اردک است. هر کدام از شمش ها فاصله ی 45 درجه با شمش وسطی دارند و (حداکثر) طول کل شمش ها 25 متر است و به سه قسمت – یکی از شمش ها حدود 2 متر بلندتر است – تقسیم می شوند.
دو شمش کناری با زاویه ی 45 درجه به شمش وسط در انتها با استفاده از کلمپ مسی یا کدولد وصل می گردند. شمش وسط پس از ارتباط با شمش دیگر به طرف نقطه ی تست ادامه می یابد (شکل 8). طول الکترودهای زمین بستگی به مقاومت زمین دارند و از 6 متر به بالا ادامه می یابند.
2- میله های ارت: در صورتی که جغرافیای ساختمان اجازه ی استفاده از شبکه ی پنجه اردکی را ندهد، می توان از سیستم مثلث متساوی الاضلاع با طول هر ضلع 2 متر که میله ی ارت به انتهای هر زاویه متصل شده است، استفاده نمود. طول میله ی ارت 2 متر است. هر میله با زاویه ی مربوطه کلمپ یا جوش کدولد می گردد (شکل 9).
3- سیستم ترکیبی: در صورتی که عمل الکترودهای زمین دارای وسعت باشد، می توان جهت کاهش مقاومت زمین از ترکیب شبکه ی پنجه اردکی و میله ارت (در انتها) استفاده نمود (شکل 10).

شبکه ی زمین در صاعقه گیر شبکه ای (شبکه قفسه ای)

در برق گیر نوع شبکه ی قفسه ای از دو سیستم پنجه اردکی و میله ی ارت می توان استفاده نمود.
1- شبکه ی ارت پنجه اردکی: اتصالات به وسیله ی 3 تسمه ی مسی 2×30 میلی متر که یکی از تسمه ها بزرگ تر است و دو عدد دیگر با زاویه ی 45 درجه در انتها به شمش اصل جوش کدولد و یا کلمپ می گردند، صورت می پذیرد. طول مفید هر یک از هادی ها 2 متر و در عمق 60 تا 80 سانتی متری زمین دفن می گردند.
2- میله های ارت: در این حالت میله های ارت به صورت عمودی به طول 2 متردر داخل زمین کوبیده می شوند. فاصله ی آن ها 2 متر از یکدیگر و فاصله از پی یک تا 5/1 متر است. این دو میله به وسیله ی شمش مسی 2×30 به یکدیگر کلمپ و یا جوش داده می شوند (شکل 11).
علت تفاوت شبکه ی زمین در دو سیستم صاعقه گیر ESE و شبکه ی قفسه ای به خاطر احتمال جذب صاعقه ی آن ها است.

تجهیزات سیستم ارت در صاعقه گیر

EARTH SYSTEM EQUIPMENT BONDING
هنگامی که دریک ساختمان سیستم زمین جهت تجهیزات برق نصب می گردد، می توان سیستم برق گیر را در نقطه ی خاص به نام کلمپ هم بندی ولتاژ به این سیستم وصل نمود. این نقطه ی اتصال نزدیک ترین نقطه ی به هادی پایین رو است. در صورتی که امکان وصل این قسمت نباشد، می توان سیستم برق گیر را مستقیم به هادی زمین وصل نمود. اما اتصال باید به طریقی باشد که جریان القائی صاعقه بر روی کابل های برق اثر گذار نباشد. در اتصال به نقطه ی هم پتانسیل (هم بندی اضافه) باید بتوان نقطه ی اتصال را جهت تست مقاومت اهمی و جریان جدا نمود. همچنین نقاط قابل دید و تست دوره ای باشند.
فواصل مجاز بین هادی های سیستم صاعقه گیرو انشعابات برق، آب، گاز زیرزمین:
بر طبق استاندارد NFC فواصل مجاز بین تمامی هادی های شبکه ی صاعقه گیر و سیستم انشعاب برق و آب و گاز و کابل های زیرزمینی بر طبق جدول وجود داشته باشد. این فواصل برای تمامی اجزای فلزی صادق است و اجزای غیر فلزی را شامل نمی شود (جدول 4)

ارزیابی ریسک (احتمال) برخورد صاعقه

بر طبق پیشنهاد استاندارد NFC مطالعه ی صاعقه در سه قسمت انجام می پذیرد.
1. ارزیابی ریسک صاعقه
2. بررسی سطح حفاظت
3. بررسی شیوه ی حفاظت

بررسی ریسک صاعقه (احتمال برخورد صاعقه به ساختمان)

در بررسی احتمال برخورد صاعقه، روش مورد استفاده به صورت زیر است.
1- تعداد مورد انتظار برخورد صاعقه با برق گیر که به Ng شناخته می شوند.

که در این فرمول:
Ng: حداکثر تعداد صاعقه هایی است که به واحد سطح در این منطقه برخورد می کند (تعداد صاعقه / کیلومتر مربع / سال)؛ و Ngman=2Ng
که می توان آن را به صورت زیر محاسبه نمود:
الف: استفاده از نقشه ی منطقه ی جغرافیائی
ب: استفاده از سطح ایزوکرونیک موج به Nk
که تقریباً برابر Nk/10 می شود.

محاسبه ی سطح (ایزوله) ساختمان بر حسب مترمربع Ae


در معرفی سطح زیر ساخت، همان تعداد صاعقه که به ساختمان اصابت می کند در نظر گرفته می شود. در پیوست استاندارد NFC 17-100, 17-102 محاسبات و جداول مربوطه ارائه شده است. ضریب بستگی به شرایط محیطی ساختمان دارد.
از نرم افزار ارائه شده توسط شرکت هلیتا محاسبات ریسک حریق ارائه شده است. همچنین این محاسبات در مجموعه های دیگر توسط سازندگان معروف ارائه گردیده است. شرکت فرس Furse نیز مجموعه محاسباتی خود را با توجه به ساختمان ارائه کرده است.
بررسی تعداد قابل انتظار برخورد صاعقه به ساختمان NC: (تعداد قابل تحمل صاعقه)
در بررسی احتمال برخورد صاعقه از فرمول زیر استفاده می شود.
: ضریب که بستگی به نوع ساختمان دارد.
: ضریب که بستگی به اجزاء ساختمان دارد.
: ضریب که بستگی به تجهیزات داخل ساختمان دارد.
: ضریب که بستگی به آثار و نتیجه ی برخورد و صاعقه به ساختمان دارد.
همچنین از طریق نرم افزار قابل محاسبه است.

سطح حفاظتی PROTECTION LEVEL :
در این حالت مقادیر مقایسه شده اند.

اگر کوچک تر یا مساوی باشد، در نتیجه نیاز به اجباری کردن نصب برق گیر نیست.
اگر بزرگ تر از باشد،نیاز به سیستم صاعقه گیر با سطح حفاظتی است.
مقادیر سطح حفاظتی، شعاع حفاظت برق گیر را مشخص می کند. فاصله ی ایمنی و پریود تعمیرات نیز توسط این سطح مشخص می گردد.
در بررسی نقشه مربوط به تعداد صاعقه در ایران بین صفر تا یک صاعقه (یک صاعقه /سال/ کیلومتر مربع) را می توان انتظار داشت.
اشتراک گذاری:
تصویر کاربر

نتایج جستجوی بنتونیت

۱۳۹۵/۰۴/۰۹

Bentonite

Bentonite Bentonite is a rock mostly constituted by clay minerals (very fine particles with sizes smaller than 2 micrometers). From geological features, Bentonite is
zamin kavq استان تهران
۱۳۹۵/۰۴/۰۹

Bentonite

Bentonite Bentonite is a rock mostly constituted by clay minerals (very fine particles with sizes smaller than 2 micrometers). From geological features, Bentonite is
zamin kavq استان تهران
۱۳۹۵/۰۳/۳۰

اجراء کنیتکس شیراز رولکس جهان کنیتکس زیبا کیتکس

اجراء کنیتکس رولکس نقاشی کنیتکس روغنی مشخصات فنی انواع کنیتکس های روغنی جهت نماهای داخلی و خارجی ساختمان ها: ترکیبات : انواع رزینهای الکیدی ، اکسید تیتان ، الیافهای
علی شهریاری استان فارس
۱۳۹۵/۰۳/۱۵

بنتونیت خوراکی

بنتونیت خوراکی زمین کاو (Zeolite) اثرات بنتونیت فرآوری شده در جیره طیور: • کنترل موثر مسمومیت های ناشی از سموم قارچی و به ویژه آفلاتوکسین ها. • پلت استثنایی با
zamin kavq استان تهران
۱۳۹۵/۰۲/۲۲

عایق جی سی ال GCL

گروه آرین خاک ایرانیان جی سی ال یا ژئوسنتتیک کلی لاینر متشکل از ورقه های ژئوسنتیک با میان لایه های رسی( بنتونیتی ) بوده و برای جلوگیری از نشت آب و آب بندی مورداستفاده
Ariankhak Sales Group استان تهران
۱۳۹۵/۰۲/۱۶

واتراستاپ هیدروفیل و بنتونیتی

واتر استاپ های هیدروفیلی یک واتراستاپ نازک با قابلیت انبساط برگشت پذیر است که بر اساس آخرین فناوری روز طراحی شده است و مشکلات واتراستاپ های بنتونیتی را در هنگام اجرا ی
Ariankhak Sales Group استان تهران
۱۳۹۵/۰۱/۰۹

فروش بنتونیت حفاری

فروش بنتونیت حفاری در حفاری نفت و گاز از بنتونیت های سدیم دار استفاده می شود . با آزاد شدن بنتونیت در آب، پوسته های نسبتاً بزرگ سدیم بنتونیت به ذرات کلوئیدی تبدیل شده
zamin kavq استان تهران
۱۳۹۵/۰۱/۰۹

فروش بنتونیت ارت

فروش بنتونیت ارت مزیتهای استفاده از پودر بنتونیت زمین کاو جهت چاه ارت : ? بدون خورندگی هادی ارت مواد تشکیل دهنده خاصیت خورندگی نداشته و بدلیل عدم استفاده از نمک در
zamin kavq استان تهران
۱۳۹۵/۰۱/۰۹

بنتونیت ارت

بنتونیت ارت مزیتهای استفاده از پودر بنتونیت زمین کاو نسبت به زغال و نمک جهت چاه ارت ? به دلیل خاصیت خورندگی بسیار بالای نمک ، پس از مدت کوتاهی الکترودها واتصالات
zamin kavq استان تهران
۱۳۹۵/۰۱/۰۹

فروش بنتونیت جهت کاربرد مهندسی عمران

فروش بنتونیت جهت کاربرد مهندسی عمران بنتونیت به صورت گل در نیازهای مهندسی سیویل در پی ریزیها ،به صورت دیواره‌های ساختمان، شمع کوبی، دوغاب کردن و روان سازی مصالح بنائی
zamin kavq استان تهران
۱۳۹۵/۰۱/۰۴

عرضه بنتونیت مورد تأئید تولیدکنندگان بزرگ بنتونیت

نقش بنتونیت در گوگرد بنتونیتی به عنوان یک ماده‌ که نقش متورم شدن و به عنوان یک ماده چسبنده که باعث چسبندگی گوگرد می‌شود و در عین حال خیلی سریع گرانول‌های گوگرد بنتونیتی
zamin kav استان تهران
۱۳۹۴/۱۲/۲۲

فروش بنتونیت ارت

فروش بنتونیت ارت با اهم کمتر از 2 دربسته‌بندی‌های مختلف شرکت زمین کاو www.zaminkav.com info@zaminkav.com تلفن: 3-88584987-021 فکس: 88385096-021 موبایل شرکت:
zamin kav استان تهران
۱۳۹۴/۱۲/۲۱

ژئوممبران ژئوتکستایل ژئوکامپوزیت

جلوتر از دیگران حرکت کنید بزرگترین واحد تولیدی و مجری تخصصی محصولات ژئوسینتتیک (ژئوممبران- ژئوتکستایل- ژئودرین- ژئوکامپوزیت- جی سی ال) در زمینه انواع پروژه های
Ariankhak Sales Group استان تهران
۱۳۹۴/۱۲/۱۰

بنتونیت خوراک دام و طیور (Bentonit)

بنتونیت خوراک دام و طیور (Bentonit) بنتونیت ها گروهی از ترکیبات فیلوسیلیکاتی طبیعی هستند که ساختار کریستالی لایه ای داشته و عمدتاً از مونت موریلونیت (کانی های گروه
zaminkaviran zaminkaviran استان تهران
۱۳۹۴/۱۲/۱۰

فروش بنتونیت جهت کاربرد مهندسی عمران

فروش بنتونیت جهت کاربرد مهندسی عمران بنتونیت به صورت گل در نیازهای مهندسی سیویل در پی ریزیها ،به صورت دیواره‌های ساختمان، شمع کوبی، دوغاب کردن و روان سازی مصالح بنائی
zaminkaviran zaminkaviran استان تهران
۱۳۹۴/۱۲/۱۰

فروش بنتونیت حفاری

فروش بنتونیت حفاری در حفاری نفت و گاز از بنتونیت های سدیم دار استفاده می شود . با آزاد شدن بنتونیت در آب، پوسته های نسبتاً بزرگ سدیم بنتونیت به ذرات کلوئیدی تبدیل شده
zaminkaviran zaminkaviran استان تهران
۱۳۹۴/۱۱/۱۹

فروش بنتونیت درشهرستان فردوس

معدن آریاتوکل کویردارای خاک بنتونیت که به رنگ های سفید،قرمز،سبزاست این معدن شروع به فعالیت کرده است درموردذخیره این معدن بایدگفت که داری ذخیره بالا است ازطرفی دیگرخاک
علی اهرون رمضانی استان خراسان جنوبی
۱۳۹۴/۱۱/۱۵

چگونگی عملکرد GCL

شرکت پارسیان مهارسنگ فروشنده و عرضه کننده و متخصص در معرفی ، تهیه ، نصب و اجرای انواع GCL های ایرانی و خارجی . GCL ها از انواع محصولات ژئوسنتتیک می باشند که این محصول از
پارسیان مهار سنگ استان تهران
۱۳۹۴/۱۱/۱۵

عایق بنتونیتی GCL چیست؟

شرکت پارسیان مهارسنگ فروشنده و عرضه کننده انواع GCL در عرض های 3 و 5 متر و گرماژهای مختلف. GCL ها مصالح خود آبند بنتونیتی با ساختار تشکیل یافته از دو لایه ژئو تکستایل
پارسیان مهار سنگ استان تهران
۱۳۹۴/۱۱/۱۴

مواد معدنی

انواع مواد معدنی بنتونیت باریت دولومیت پرلیت تالک کائولن بالکلی زئولیت کربنات کلسیم گوگرد معدنی خاک
آيپا شيمي استان تهران
۱۳۹۴/۱۰/۲۷

حفاری شمع، پایه پل

پیمانکاری حفاری شمع درجا(پایل) توسط دستگاه حفاری هیدرولیکی- مکانیکی-روتاری -مغز گیری -جهت پروژه های عمرانی- ایستگاه های مترو- فنداسیونها و دیوار آب بند همراه با تزریق
سعید سلیمانی استان تهران
۱۳۹۴/۱۰/۲۶

پودر آلومینیوم

آلومینیوم پودری، آلومینیوم، پودر آلومینیوم جهت مصرف، پودر آلومینیوم کیفیت عالی، پودر آلومینیوم جنس مرغوب، پودر فلزی، پودر بااستحکام بالا، پودر آلومینیومی با ذرات ریز،
آیدین بلالی استان تهران
۱۳۹۴/۱۰/۱۹

فروش بنتونیت مخصوص چاه ارت

فروش بنتونیت مخصوص چاه ارت یکی از کاربردهای مهم بنتونیت استفاده از این ماده در چاه های ارت موجود در ساختمانها می باشد. این ماده با استفاده از خاصیت رسانندگی خود باعث
zamin kav استان تهران
۱۳۹۴/۱۰/۱۹

تولید کننده پودر بنتونیت میکرونیزه

تولید کننده پودر بنتونیت میکرونیزه بنتونیت جهت کاشی و سرامیک ، بنتونیت جهت کاربرد در مهندسی عمران و سد سازی و تونل و بتن و بتن پلاستیک ، بنتونیت جهت چاه های ارت و
zamin kav استان تهران
۱۳۹۴/۰۷/۰۲

روش کار برقگیر و صاعقه گیر 2

هم بندی شبکه ی فلزی تجهیزات جانبی EQUTPOTENTIAL BONDING OF EXTERNAL METALIC NET WORKS راه دوم حفاظت تجهیزات جانبی ساختمان مانند سازه ی فلزی، لوله ها، سیستم هواساز و
سازه نیرو سازه نیرو استان تهران